Ghid homeopatic pentru familie

Ghid homeopatic pentru familie

Editura Lifestyle
49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Citeste sanatos

Recenzie Ghid homeopatic pentru familie

Homeopatia, a cărei eficacitate este recunoscută de cei care o utilizează, pacienţi sau medici, este lipsită de efecte secundare.

Pentru a vă permite s-o cunoaşteţi şi s-o utilizaţi cât mai bine, această lucrare, care a fost actualizată în întregime, vă propune:

 • să consultaţi după dorinţă lista completă, în ordine alfabetică, a diferitelor maladii şi a principalelor medicamente care pot avea legătură cu viaţa de familie;
 • să descoperiţi principalele teorii ale homeopatiei şi maladiile pe care le vindecă sau le uşurează;
 • să pregătiţi o consultaţie, să începeţi un dialog confidenţial cu medicul şi să-i înţelegeţi reţeta;
 • să recurgeţi la automedicaţie pentru problemele mici ale vieţii de zi cu zi - somn, guturai, durere de cap etc. -, precum şi pentru toate patologiile caracterizate ca „rău al secolului", cum ar fi stresul, durerea de spate, oboseala, depresia şi altele; să stabiliţi, cu ajutorul unui test aprofundat, profilul homeopatic propriu sau pe cel al membrilor familiei.

Lucrarea de faţă se supune preceptelor eticii contemporane, conform căreia pacientul este responsabil de sănătatea sa. Niciun medic nu poate să înţeleagă mai bine decât pacientul, „din interior", nuanţele durerii de cap sau repercusiunile pe care diverse alte simptome fizice le au asupra stării lui psihice. Iată de ce pacientul poate încerca, fără niciun risc, medicamentele homeopatice în micile suferinţe ale vieţii cotidiene. Totuşi, medicul trebuie să decidă care este modalitatea cea mai adecvată de a trata boala declarată, boala cronică sau repetitivă, simptomul în raporturile sale cu ştiinţa medicală. Pentru că el este acela care stăpâneşte de fapt cunoaşterea medicamentelor de uz homeopatic, a modului lor de acţiune şi reacţie şi a regulilor de prescripţie a acestora.

Conjugarea ambelor competenţe nu se poate realiza decât în cadrul unei consultaţii. Dorinţa mea este ca, dincolo de rezultatele pe care le poate aduce, cartea de faţă să-i ajute pe cititori să se pregătească mai bine pentru întâlnirea cu medicul lor şi să înceapă cu el un dialog bazat pe sinceritate şi încredere. - Dr. Alain Horvilleur

Dr. Alain Horvilleur, Secretar general al Organizaţiei Medicale Homeopatice Internaţionale, predă homeopatia în Franţa şi în lume de aproape 40 de ani. A publicat numeroase cărţi destinate informării marelui public şi a devenit, de-a lungul anilor, autor de referinţă în multe ţări.

Cuprins:

 • Prefaţă
 • Mod de intrebuinţare
 • Dicţionar homeopatic de familie
 • Profiluri homeopatice ale familiei
 • Test
 • Soluţia testului
 • Homeotipuri
 • Tabel cu bolile secolului
 • Tabelul textelor prezentate in chenar
 • Tabelul medicamentelor homeopatice
 • Index general
 • Trusă farmaceutică
 • De la A la Z celelalte tulburări
Cartea "Ghid homeopatic pentru familie" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Sanatate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Dr. Alain Horvilleur si a fost publicata de editura Lifestyle. Se poate cumpara cartea Ghid homeopatic pentru familie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid homeopatic pentru familie" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-92805-8-4
Pagini: 576
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: alain horvilleur , familie , homeopatie

Pret Ghid homeopatic pentru familie

Produse similare si recomandari

Skinny bitch
Rory Freedman, Kim Barnouin
19.90 RON
Ghid homeopatic pentru familie
Dr. Alain Horvilleur
49.00 RON
Sauna. Desfatare pentru minte si trup
Chris Schreiber, Jerry Goldberg
39.90 RON
Clinica Mayo
Dr. Scott C. Litin
199.00 RON
Dieta pentru reducerea colesterolului
Catherine Jones
44.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid homeopatic pentru familie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dr. Alain Horvilleur

Deocamdata in afara de "Ghid homeopatic pentru familie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dr. Alain Horvilleur.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter