Ghid de pregatire bacalaureat 2009 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala

Ghid de pregatire bacalaureat 2009 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala

19.00 17.01 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009; Numar de pagini : 516

Recenzie Ghid de pregatire bacalaureat 2009 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala

Prezenta lucrare se adreseaza elevilor care vor sustine examenul de bacalaureat in sesiunea iunie_iulie 2009, la BIOLOGIE VEGETALA SI ANIMALA,
din materia claselor a IX-a si a X-a.

Propune sugestii de rezolvare pentru subiectele I, II si III publicate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, la data de 27 februarie 2009.

Abordarea temelor si a continuturilor s-a realizat conform curriculum-ului national in vigoare, a programei pentru examenul de bacalaureat 2009 si a
continuturilor manualelor de biologie aprobate pentru clasele a IX-a si a X-a.

Prin studierea acestor modele de rezolvare, elevul poate sa pargurga integral toata materia si sa evalueze raspunsurile pentru toate subiectele.

Precizam faptul ca subiectele rezolvate in aceasta lucrare nu sunt finale, ele vor suporta modificari in cursul lunii martie 2009. Avand in vedere
acest aspect va rugam sa urmariti site-ul Ministerul educatiei, Cercetarii si Inovarii pentru a putea constata modificarile efectuate.

In speranta ca aceasta carte poate fi un instrument foarte util de lucru, care sa ghideze invatarea si fixarea cunostintelor.

Cartea "Ghid de pregatire bacalaureat 2009 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala" a fost publicata in categoria Suport scolar / Testare nationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. Se poate cumpara cartea Ghid de pregatire bacalaureat 2009 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid de pregatire bacalaureat 2009 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala" este de 17.01 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Ghid de pregatire bacalaureat 2009 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala

Produse similare si recomandari

Olimpiada de fizica. Gimnaziu
Ioan Toma, Victor Stoica
25.00 RON
Limba si literatura romana. Clasa a VIII - a
Mihaela Dobos, Luminita Paraipan, Davidoiu-Roman Anca, Dumitrita Stoica
15.00 RON
Matematica. Evaluarea nationala 2011
Mircea Fianu, Valeriu Gornoava, Gheorghe Iurea, Marius Perianu, Gabriel Popa, Petre Raducanu, Ioan Serdean, Stefan Smarandoiu, Adrian Zanoschi
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid de pregatire bacalaureat 2009 - clasele IX-X. Biologie vegetala si animala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter