Ghid de conversatie roman-italian pentru toti

Ghid de conversatie roman-italian pentru toti

Editura Niculescu
13,08 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-568-746-1;Aparitie: 2002

Recenzie Ghid de conversatie roman-italian pentru toti

Cand vine vorba de italiana, fiecare dintre noi, romanii, vom fi mai mereu tentati sa spunem c-o stim. Adevarul e ca, dintre limbile straine, e cea pe care o intelegem cel mai bine, si inca cei mai multi dintre noi, italiana fiindu-i romanei, cu siguranta, cea mai apropiata sora latina. Si cum, dupa 1989 cel putin, tot mai multi conationali au luat drumul Italiei - in excursie, cu afaceri sau pur si simplu in cautarea unui loc de munca -, "Ghidul de conversatie roman-italian" nu s-ar arata decat cel mai potrivit insotitor al oricaruia (pentru toti) dintre cei care planuiesc sa ajunga in peninsula. Volumul alcatuit de Adriana Lazarescu - autoare de ghiduri si manuale de limba italiana si reputata traducatoare din literatura italiana (Gabriele D Annunzio, Luigi Pirandello, Alessandro Manzoni, Alberto Moravia, Edmondo di Amicis) -, de ajutor mai cu seama vizitatorului roman in Italia, dar, la o adica, si celui italian in tara noastra, acopera bine intinsul situatiilor conversationale in care s-ar trezi antrenat orice roman (sectiunea I), punandu-i la dispozitie, in sectiunea a II-a a ghidului, si o sinteza de fonetica si gramatica a limbii italiene, impreuna cu timpurile verbelor neregulate, stimulent, poate, pentru aprofundari ulterioare.

Cartea "Ghid de conversatie roman-italian pentru toti" a fost publicata in categoria Limbi straine / Italiana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Adriana Lazarescu si a fost publicata de editura Niculescu. Se poate cumpara cartea Ghid de conversatie roman-italian pentru toti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid de conversatie roman-italian pentru toti" este de 13.08 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: ghiduri de conversatie , Italia

Pret Ghid de conversatie roman-italian pentru toti

Produse similare si recomandari

Ghid de conversatie roman-italian
Gheorghe Bejan
9.00 RON
Ghid de conversatie italian-roman
Dragos Cojocaru, Corina Gabriela Badelita
21.95 RON
Ghid de Conversatie Roman Italian
Florin Savu
10.90 RON
Ghid de conversatie roman-italian vizual
Kost Rudi, Valentin Robert
39.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid de conversatie roman-italian pentru toti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adriana Lazarescu

Adriana Lazarescu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Ghid de conversatie italian-roman, Invata singur limba italiana : Gramatica, exercitii-lectura , dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter