Ghid de conversatie roman-francez pentru incepatori

Ghid de conversatie roman-francez pentru incepatori

Editura My Ebook
15,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ghid de conversatie roman-francez pentru incepatori

Ghidul de conversatie roman-francez  pentru incepatori reprezinta un instrument extrem de util care permite vorbitorilor sa se descurce in orice imprejurare si sa faca fata celor mai neprevazute situatii chiar in limba franceza.

Este cel mai practic mijloc de folosire a limbii franceze pentru o persoana care se afla la inceputul initierii in tainele acesteia. Ghidul de fata cuprinde in capitole bine structurate, propozitii si fraze uzuale, cuvinte tematice, expresii frecvente si bineinteles exemple. 

Aceasta lucrare este un bilet de libera trecere pentru orice oras in care sunt vorbitori de limba franceza. Va dorim o calatorie cat mai placuta si o conversatie cat mai usoara!

Cartea "Ghid de conversatie roman-francez pentru incepatori" a fost publicata in categoria Dictionare si ghiduri / Franceza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. Se poate cumpara cartea Ghid de conversatie roman-francez pentru incepatori prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghid de conversatie roman-francez pentru incepatori" este de 15.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Pagini: 176
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghid de conversatie roman-francez pentru incepatori

Produse similare si recomandari

Dictionar francez-roman(editie revizuita)
Micaela Slavescu, Sanda Mihaescu-Carsteanu, Iulia Giroveanu
50.00 RON
Franceza fara profesor
Gaelle Graham
54.50 RON
Ghid de conversatie roman-francez
Carmen Mihaela Man
21.00 RON
Le francais pour jouer
Minodora Calina
7.90 RON
Dictionar economic roman-francez
Dan Dumitrescu
30.00 RON
Dictionar francez-roman de sinonime
Elena Gorunescu
54.90 RON
Franceza : Dictionar de expresii uzuale
Carmen Voiculescu
7.00 6.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghid de conversatie roman-francez pentru incepatori. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter