Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici

Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici

Editura All
9,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici

Carte care se adresează copiilor de 3-5 ani, cu ilustraţii şi text în versuri, prin care autoarea îi învaţă pe cei mici formulele de salut şi de adresare. Este o carte educativă, care vine în primul rând în sprijinul părinţilor, făcându-le mai uşoară sarcina de a-i învaţa pe cei mici formulele de politeţe.

Cartea "Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Corina Chiran si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici" este de 9.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-93091-0-0
Pagini: 32
Format: 20 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici

Produse similare si recomandari

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist
12.90 RON
Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Ghici ce trebuie sa zici. Politetea pentru pici. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Corina Chiran

Corina Chiran a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Eu iti povestesc un pic, / Tu ghicesti ce vreau sa zic, Nu vorbim, din coada dam, / Sa ne ghiciti asteptam.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter