Geopolitica latino-americana

Geopolitica latino-americana

Editura Meteor Press
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Cursuri universitare

Recenzie Geopolitica latino-americana

Geopolitica latino-americana este o carte:

  • inedita in peisajul editorial romanesc, fiind prima care abordeaza un fenomen aparte dintr-un spatiu geografic si politic extrem de interesant;
  • necesara in conditiile in care, intr-o lume in continua miscare si reasezare, lumea latino-americana devine tot mai proeminenta;
  • incitanta: intrucat in nicio alta regiune a planetei nu a existat o atat de vie si consecventa preocupare pentru geopolitica si geostrategie si nu s-a mai manifestat o atat de pregnanta prezenta a femeilor pe scena politica.
Cartea "Geopolitica latino-americana" a fost publicata in categoria Politica / Geopolitica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Silviu Negut, Valeriu Rusu, si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Geopolitica latino-americana prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Geopolitica latino-americana" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-571-3
Pagini: 336
Format: 14,5 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: geopolitica , latino-americana

Pret Geopolitica latino-americana

Produse similare si recomandari

Rusia sau legea puterii
Therese Obrecht
26.00 13.50 RON
Moscova si Lumea
Anne De Tinguy
22.00 19.80 RON
Ariel Sharon si bataliile lui politice
Robert Assaraf
47.99 27.00 RON
Cele 10 pacate ale Romaniei
Gusa Cozmin
39.90 RON
Geopolitica latino-americana
Silviu Negut, Valeriu Rusu
29.00 RON
Starea lumii 2006 - China si India
The Worldwatch Institute
32.70 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Geopolitica latino-americana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Silviu Negut

Silviu Negut a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Geografia continentelor. Europa. Manual pentru clasa a VI-a, Capitalele statelor Europei, Enciclopedia Americilor, Enciclopedia Australiei si Oceaniei, Enciclopedia Europei. Ediţia a IV-a, Enciclopedia Statelor Lumii, GEOGRAFIA CONTINENTELOR (lb.maghiara) - a VI-a, Geografia Romaniei, a Uniunii Europene si a Europei - teste grila, Geopolitica, Introducere in Geopolitica, Navigatori. Calatori. Exploratori. Mica enciclopedie, Superlativele Terrei. O enciclopedie, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Valeriu Rusu

Deocamdata in afara de "Geopolitica latino-americana", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Valeriu Rusu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter