Geografie. Clasa a IV-a – pentru toate manualele alternative.

Geografie. Clasa a IV-a – pentru toate manualele alternative.

Editura Carminis
9,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

format 17 X 24 cm; monocromie; ilustratii; 112 p.

Recenzie Geografie. Clasa a IV-a – pentru toate manualele alternative.

Acest caiet de lucru contine informatii insotite de exercitii si activitati diverse, corespunzatoare lectiilor din manualul de Geografia Romaniei – clasa a IV-a.Indeplinirea sarcinilor propuse ii ajuta pe elevi sa-si fixeze cunostintele, sa se poata orienta cu usurinta in mediul inconjurator, sa inteleaga necesitatea responsabilitatii oamenilor fata de „sanatatea“ naturii. Astfel, lucrarea contribuie la formarea unui comportament de ocrotire si respect fata de Pamant, planeta oamenilor.Se urmareste atat lucrul individual, cat si cel in perechi sau echipe, iar prin testele de evaluare si graficul de la sfarsit, fiecare elev are posibilitatea sa stie cu claritate ce performanta a atins in fiecare etapa si sa hotarasca ce trebuie sa faca mai departe.Rostul acestui caiet de lucru este de a trezi interesul elevilor pentru infatisarea Pamantului, ca intr-o calatorie pe tot cuprinsul tarii, integrata armonios in Terra – unica planeta cunoscuta de oameni ca leagan al vietii.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Geografie. Clasa a IV-a – pentru toate manualele alternative.", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a, Suport scolar / Geografie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Natalia Dan, Alexandra Negrea, si a fost publicata de editura Carminis. Se poate cumpara cartea Geografie. Clasa a IV-a – pentru toate manualele alternative. prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Geografie. Clasa a IV-a – pentru toate manualele alternative." este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Geografie. Clasa a IV-a – pentru toate manualele alternative.

Produse similare si recomandari

Caiet de limba si literatura romana. Clasa a IV - a
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Rodica Halmu, Adela Lazar
9.90 RON
Cum sa ne hranim sanatos. Clasa a IV - a
Lygia Alexandrescu
9.00 RON
Istorie clasa a IV-a. Caietul elevului
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
8.91 RON
Limba Franceza - Caietul elevului - cls. a IV-a
Anca Badita, Victorita Iliescu
6.00 RON
Stiintele naturii. Caiet de lucru
Cristina Iordache, Maria Ionescu
12.00 RON
Ştiu să lucrez la... Educaţie civică clasa a IV-a. Fişe
Stefan Pacearca, Roxana Gavrila
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Geografie. Clasa a IV-a – pentru toate manualele alternative.. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Natalia Dan

Natalia Dan a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Jocul cuvintelor – culegere de exercitii de limba româna, clasa a IV-a, Jocul cuvintelor. Culegere de exercitii de limba româna pentru clasa a III-a, Eu, Noi - optional clasele III - IV, Joaca de-a scoala. Clasa I, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Alexandra Negrea

Deocamdata in afara de "Geografie. Clasa a IV-a – pentru toate manualele alternative.", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Alexandra Negrea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter