Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire : 70 de teste

Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire : 70 de teste

Editura Booklet
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire : 70 de teste

Lucrarea de fata contine un numar de 70 de teste alcatuite în conformitate cu programa scolara pentru bacalaureat si cu modelul de subiect propus de Centrul National pentru Curriculum si Evaluare. Ea se adreseaza elevilor din clasa a XII-a care se pregatesc pentru sustinerea acestui examen la disciplina Geografie, precum si profesorilor, care pot folosi culegerea ca un auxiliar eficient pentru evaluare.

Cele 70 de teste, care acopera intreaga programa, vizeaza evaluarea cunostintelor acumulate si a competentelor formate pe parcursul intregului an scolar, precum si optimizarea procesului de invatare.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Bacalaureat, Suport scolar / Geografie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Cristina Moldovan, Angela Farcas, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-590-013-4
Pagini: 297
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire : 70 de teste

Produse similare si recomandari

Limba si literatura romana. Bacalaureat 2011
Cosmin Borza, Roxana Din, Cristina Erdei, Cristina Gogata, Smaranda Graur, Diana Hangan, Claudiu Turcus
28.99 RON
Matematica - bacalaureat
Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica
20.00 RON
Cartea definitiva. Literatura romana
Monica H. Columban, Victoria Gal, Horia Corches, Maria Lupu, Marilena Lascar, Liliana Paicu
29.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire : 70 de teste. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Cristina Moldovan

Cristina Moldovan a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Memorator de geografie pentru clasa a XII - a : Romania + Europa, Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Angela Farcas

Pe langa "Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire : 70 de teste", autorul Angela Farcas a publicat si Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter