Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a

Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a

Editura All
14,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN : 973-684-217-7; Numar de pagini : 120

Recenzie Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a

In realizarea manualului, autorul porneste de la urmatoarele premise: clasa a VIII-a incheie un ciclu in care a fost parcurs studiul tuturor tarilor principale ale lumii, tari cu geografii foarte variate, un studiu pentru care se impune o incheiere-model. Ca urmare, Geografia Romaniei trebuie sa devina un etalon de cunoastere si analiza detaliata a unei tari, un model de judecati comparative pentru fiecare dintre elementele geografice si pentru sistemul in ansamblu, de atitudine, inclusiv civica, fata de o serie de probleme, cu precadere socio-economice; Geografia Romaniei este una dintre materiile la care se sustine examen de capacitate; grafica a fost gandita intr-un sens complementar textului; numeroase harti redau cu exactitate pozitia in spatiu a reperelor de baza ale geografiei tarii noastre, cu precadere unitati de relief, rauri, orase, drumuri etc. Profilele transversale, simplificate, pentru dealuri si podisuri, explica, in raport cu textul, specificul si complexitatea structurala a acestor tipuri de relief.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a VIII-a, Manuale scolare (materie) / Geografie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Grigore Posea si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a" este de 14.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a

Produse similare si recomandari

Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I
Mircea Fianu, Marius Perianu, Dumitru Savulescu
12.00 RON
Chimie. Manual pentru clasa a VIII-a
Sanda Fatu, Constantin Stroe, Felicia Stroe
23.00 RON
Fizica. Manual pentru clasa a VIII-a
Clark Christopher, Mircea Nistor, Mircea Rusu
14.90 RON
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a
Mihail Aurora, Gheorghe Mohan
14.90 RON
Literatura romana pentru clasa a 8-a
Mimi Dumitrache, Simona Unguru
17.00 RON
Repere de limba si literatura romana
F. Denoleanu, St. M. Ilinca
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Geografia Romaniei. Manual pentru clasa a VIII-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Grigore Posea

Grigore Posea a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, GEOGRAFIE. CAIETUL ELEVULUI - CLASA a VII-a, GEOGRAFIE. GHIDUL PROFESORULUI PENTRU CLASA a VII-a, GEOGRAFIE. MANUAL PENTRU CLASA a X-a, GEOGRAFIE. MANUAL PENTRU SCOALA DE ARTE SI MESERII - CLASA a X-a, Geografia Romaniei. Caietul elevului- Clasa a VIII-a, Geografie. Manual pentru clasa a VII-a, GEOGRAFIE. MANUAL PENTRU CLASA A VII-A (LIMBA GERMANA), GEOGRAFIE. MANUAL PENTRU CLASA A VII-A (LIMBA MAGHIARA), Geografie: Europa - Romania - U E. Probleme fundamentale.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter