GEOGRAFIA ROMANIEI – SINTEZE SI TESTE

GEOGRAFIA ROMANIEI – SINTEZE SI TESTE

Editura Iulian
9,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

An aparitie : 2005; Format : 165 x 235; Numar pagini : 112; ISBN : 978-973-86937-2-1

Recenzie GEOGRAFIA ROMANIEI – SINTEZE SI TESTE

Dacă vă pregătiţi pentru un examen la Geografia României sau pur şi simplu doriţi să vă împrospătaţi ori să vă consolidaţi cunoştinţele despre patria în care trăiţi, lucrarea de faţă vă va fi de un real folos. În prima parte veţi găsi, sintetizate în 13 capitole, informaţii despre munţii Carpaţi, despre Subcarpaţi, podişuri, câmpii, lacuri, Delta Dunării sau Marea Neagră, dar şi resurse şi tipuri de industrie specifice fiecăreia dintre aceste zone. Partea a doua cuprinde opt teste care vă vor ajuta să verificaţi modul în care v-aţi însuşit ceea ce aţi studiat. Fiecare exerciţiu din cadrul unui test este însoţit de punctaj, pentru vă încuraja să perseveraţi. Succes!

Cartea "GEOGRAFIA ROMANIEI – SINTEZE SI TESTE " a fost publicata in categoria Suport scolar / Geografie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Anca-Veronica Dumitrescu si a fost publicata de editura Iulian. Se poate cumpara cartea GEOGRAFIA ROMANIEI – SINTEZE SI TESTE prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "GEOGRAFIA ROMANIEI – SINTEZE SI TESTE " este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret GEOGRAFIA ROMANIEI – SINTEZE SI TESTE

Produse similare si recomandari

Minerale si roci
Christian Buggisch, Werner Buggisch
29.99 RON
Atlas geografic scolar
Octavian Mandrut
34.90 RON
Dictionar de termeni geografici pentru gimnaziu si liceu
Mihai Ielenicz, George Erdeli, Ion Marin
15.00 RON
Stiu sa lucrez la... Geografie clasa a IV-a
Stefan Pacearca, Manuela Popescu
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea GEOGRAFIA ROMANIEI – SINTEZE SI TESTE . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anca-Veronica Dumitrescu

Deocamdata in afara de "GEOGRAFIA ROMANIEI – SINTEZE SI TESTE ", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Anca-Veronica Dumitrescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter