Geografia si economia turismului

Geografia si economia turismului

50,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Geografia si economia turismului

Cartea "Geografia si economia turismului" a fost publicata in categoria Economie / Servicii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Vasile Glavan, Monica Neacsu, Nicolae Neacsu, Petre Baron, si a fost publicata de editura Pro Universitaria. Se poate cumpara cartea Geografia si economia turismului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Geografia si economia turismului" este de 50 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2011
ISBN: 978-973-129-829-0
Pagini: 617
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Geografia si economia turismului

Produse similare si recomandari

Practica dezvoltarii comunitare
Dumitru Sandu, Lucian Marina
26.94 RON
Statistica in turism
Nicoleta Petcu
15.30 RON
Amenajari turistice
George Erdeli, Aurel Gheorghilas
19.80 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Geografia si economia turismului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Vasile Glavan

Pe langa "Geografia si economia turismului", autorul Vasile Glavan a publicat si Resurse turistice pe Terra, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Monica Neacsu

Deocamdata in afara de "Geografia si economia turismului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Monica Neacsu.

Nicolae Neacsu

Pe langa "Geografia si economia turismului", autorul Nicolae Neacsu a publicat si Resurse si destinatii turistice - interne si internationale.

Petre Baron

Deocamdata in afara de "Geografia si economia turismului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Petre Baron.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter