Genetica umana practica

Genetica umana practica

Editura Medicala
28,34 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Genetica umana practica

In urma cu un secol, genetica incerca timid sa incite si sa gaseasca solutii la intrebari existentiale, facand pasi marunti catre universul fiintei. Odata cu descifrarea mecanismelor ereditatii, genetica a devenit una dintre cele mai fascinante realitati ale omenirii, intrand in cotidian. transformarea continutului geneticii a permis cunoasterea lumii inconjuratoare si nu cred ca exagerez daca afirm ca astazi lumea se afla intr-o epoca de aur a geneticii. Fiecare mister dezvaluit al geneticii reprezinta o sursa de posibile explicatii ale unor procese prea putin intelese, din intreaga istorie a omenirii.

Genetica se afla intr-un real progres, iar noi, geneticienii, trebuie sa avem capacitatea de a ne insusi noile achizitii ale domeniului si sa constituim o sursa de informatii pentru generatiile urmatoare de geneticieni, avide de cunoastere. Pentru ca acesti viitori geneticieni, si nu numai ei, sa devina posesorii unui amplu spectru de cunostinte in genetica, am conceput aceasta carte.

Lucrarea, scrisa in special pentru studenti, ar trebui sa-si gaseasca locul si pe masa de studiu a fiecarui medic, biolog si biochimist, precum si pe biroul marelui public cultivat. - Daniela Neagos

Cuprins:

 1. Meioza
 2. Analiza cromozomilor sexuali X si Y
 3. Morfologia cromozomului metafizic si metoda cariotipului conventional (standard)
 4. Aberatii cromozomiale - Notiuni introductive
 5. Sfatul genetic si metode de diagnostic prenatal
 6. Sindroame genetice
 7. Ereditatea - Legile lui Mendel
 8. Transmiterea caracterelor normale la om
 9. Transmiterea caracterelor patologice la om
 10. Arborele genealogic
 11. Genetica populatiei
 12. Tehnici de genetica moleculara
Cartea "Genetica umana practica" a fost publicata in categoria Medicina / Medicina generala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Daniela Neagos, Laurentiu Bohiltea, Mariana Anton, Ruxandra Cretu, si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Genetica umana practica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Genetica umana practica" este de 28.34 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-39-0726-8
Pagini: 194
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Genetica umana practica

Produse similare si recomandari

Histopatologia hepatitelor cronice virale
Sabina Zurac, Florica Staniceanu, Adrian Streinu-Cercel
62.13 RON
Cand copilul plange
Nessia Laniado
14.90 RON
Bolile hepatice pe intelesul tuturor
Mircea Chiotan
9.50 RON
Bronhopneumopatia cronica obstructiva
Ruxandra Ulmeanu, Florin Dumitru Mihaltan
17.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Genetica umana practica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Daniela Neagos

Pe langa "Genetica umana practica", autorul Daniela Neagos a publicat si Metode si principii in genetica moleculara, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Laurentiu Bohiltea

Pe langa "Genetica umana practica", autorul Laurentiu Bohiltea a publicat si Metode si principii in genetica moleculara, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Mariana Anton

Deocamdata in afara de "Genetica umana practica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mariana Anton.

Ruxandra Cretu

Deocamdata in afara de "Genetica umana practica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ruxandra Cretu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter