Gen si personalitate

Gen si personalitate

Editura Tritonic
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie

Recenzie Gen si personalitate

„Barbatii si femeile sunt diferiti. Nu sunt mai buni sau mai rai unii fata de ceilalti, ci doar altfel. Ei traiesc in lumi cu valori si reguli diferite. Barbatii ravnesc putere, implinire profesionala si sex. Femeile doresc relatii interumane profunde, stabilitate si iubire. A intelege si a accepta aceste diferente ne ajuta sa avem relatii armonioase cu persoanele de sex opus. Cartea este utila deopotriva barbatilor si femeilor, mai tineri sau mai putin tineri, tuturor celor care vor sa-si imbunatateasca relatiile personale si profesionale prin prisma intelegerii si acceptarii identitatii de gen”. - Prof. univ. dr. Irina Holdevici

Cartea "Gen si personalitate" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Cerasela Tudose si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Gen si personalitate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gen si personalitate" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-8320-33-5
Pagini: 176
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Gen si personalitate

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gen si personalitate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cerasela Tudose

Deocamdata in afara de "Gen si personalitate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cerasela Tudose.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter