Pe gaura cheii. Afla firea celorlalti cotrobaind prin lucrurile lor

Pe gaura cheii. Afla firea celorlalti cotrobaind prin lucrurile lor

Editura Trei
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie practica

Recenzie Pe gaura cheii. Afla firea celorlalti cotrobaind prin lucrurile lor

Te-ai gândit vreodată cât de multe poţi afla despre firea unui om aruncând un ochi iscoditor prin biroul sau dormitorul său? Psihologul texan Sam Gosling te învaţă cum să „adulmeci" urmele lăsate de fiecare în spaţiile de lucru sau de odihnă. Vei afla cum dezordinea din dormitor, poziţionarea tablourilor si a pozelor de familie, cărţile si CD-urile din raft, aranjarea rechizitelor de pe birou sau profilurile de pe Facebook trădează mai mult decât ai crede despre trăsăturile de personalitate.

Folosind câteva tehnici elementare de evaluare psihologică, vei putea afla dacă cel „investigat" este un tip deschis sau inflexibil, prietenos sau retras, extravert sau introvert, constiincios ori delăsător. Pe lângă sfaturile practice, cartea rezumă o serie de studii recente ale comportamentelor sociale, fiind de interes inclusiv pentru specialistii în psihologie, sociologie sau antropologie.

SAM GOSLING este profesor de psihologie la Universitatea din Austin, Texas. A studiat formarea percepţiilor sociale, precum si psihologia personalităţii.

Cuprins:

Prolog. Sosirea cutiei misterioase

 1. Când nu cunoşti persoana
 2. Cinci dimensiuni ale personalităţii
 3. Când cineva îţi devine familiar
 4. Detectivi belgieni şi păsări nordice
 5. Salturi, dansuri şi mâini întinse
 6. Asanarea spaţiului
 7. În apărarea stereotipurilor
 8. Când judecăţile bune dau greş
 9. Expertul în cotrobăit
 10. Un birou şi un gentleman
 11. O casă pe măsura ta

Mulţumiri

Note

Cartea "Pe gaura cheii. Afla firea celorlalti cotrobaind prin lucrurile lor" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie aplicata si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Sam Gosling si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Pe gaura cheii. Afla firea celorlalti cotrobaind prin lucrurile lor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Pe gaura cheii. Afla firea celorlalti cotrobaind prin lucrurile lor" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-569-7
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: pe gaura cheii

Pret Pe gaura cheii. Afla firea celorlalti cotrobaind prin lucrurile lor

Produse similare si recomandari

Cum sa convingi pe oricine de orice
Ruth Shermann
29.90 RON
Secretele creativitatii
Michael Michalko
28.00 RON
NLP - calea succesului
Andy Szekely
19.00 RON
Femei care iubesc prea mult
Robin Norwood
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Pe gaura cheii. Afla firea celorlalti cotrobaind prin lucrurile lor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sam Gosling

Deocamdata in afara de "Pe gaura cheii. Afla firea celorlalti cotrobaind prin lucrurile lor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Sam Gosling.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter