Gastronomie si placere

Gastronomie si placere

33,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Omul e Stilul

Recenzie Gastronomie si placere

Cum mananci? Ce mananci? Intrebari pe care sigur ti le-ai pus candva. Poate banuiai ca, atunci cand ceva nu era in ordine, avea legatura nu numai cu ce ai mancat, dar si cu starea ta de spirit. Oricum ar fi, nu stiai ca ai o bucatarie interioara, nu?

Ei bine nu-i nimic, cineva s-a gandit sa-ti axplice cam ce se intampla cu mancarea in corpul tau folosind acest concept inedit. Autorul s-a gandit sa explice, intr-un limbaj accesibil, incarcat de exemple extrase din sedintele terapeutice si presarat cu numeroase meniuri si retete care de care mai imbietoare, semnificatiile multiple ale hranei. Eruditul specialist in nutritie si psihologie stabileste o legatura intre simbolistica alimentelor si aceea a trupului, neuitand sa ne prezinte si cateva secrete esentiale pentru starea noastra de bine, cum recunoastem semnele de satietate sau ce ecou are hrana in celelalte domenii ale vietii.

Dezordinile alimentare precum bulimia, anorexia, ortorexia sunt strans legate de emotiile personale, iar corpul este privit ca portavocea durerii intime. Reconectarea la propria putere interioara duce la gasirea armoniei. Concluzia autorului este urmatoarea: Indrazneste sa-ti savurezi viata!

Michel Gillain - vechi specialist in gestiunea hoteliera, lucreaza de 20 de ani in domeniul hranei si relatiilor umane. Format in psihoterapie la scoala pariziana gestaltista, preda de mai bine de zece ani conceptul "Bucataria mea interioara" in nenumarate ateliere si conferinte internationale.

"NEUROŞTIINŢELE: CHIMIA EMOŢIILOR Iată o scurtă întoarcere la universul ştiinţific care ne va permite să revenim apoi în practica noastră în lumea emoţiilor. Natura, în..." Continuare...

"SCENARIUL AMOROS, UN MOMENT DELICAT CARE EXACERBEAZĂ CORPUL EMOŢIONAL întâlnirea amoroasă este un moment delicat care poate trezi această rană inconştientă, dar nu mai suntem copilaşi..." Continuare...

Cartea "Gastronomie si placere" a fost publicata in categoria Arta culinara / Bucatarie internationala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Michel Gillain si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Gastronomie si placere prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gastronomie si placere" este de 33.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8403-03-8
Pagini: 208
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Gastronomie si placere

Produse similare si recomandari

Bucatarie usoara
Larousse
32.99 RON
Bucatarie araba
Liliana Bolbol
6.90 RON
Bucatarie chinezeasca
Liliana Bolbol
5.90 RON
Mancaruri de post
Elena Popescu
12.00 RON
Bucatarie internationala. Editia a doua
Denisa Parjol Savulescu, Liana Parjol Savulescu
43.60 RON
Specialitati din Vechiul Regat
Daniela Florescu
6.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gastronomie si placere. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michel Gillain

Deocamdata in afara de "Gastronomie si placere", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Michel Gillain.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter