Gastronomice, vol. 2 (audiobook)

Gastronomice, vol. 2 (audiobook)

23,50 Lei

Info

In lectura Valentin Uritescu ;Anul aparitiei: 2006
Colectia: gastronomice
Volumul 2 din seria Gastronomice (audiobook)

Recenzie Gastronomice, vol. 2 (audiobook)

L-ati savurat pe prima carte vorbita a seriei Gastronomice ? Ei bine, vocea atat de cunoscuta a lui Valentin Uritescu va aduce noi retete dintre cele mai variate, un adevarat exemplu al artei culinare. Veti descoperi ca pana si cartofii prajiti ascund in realizarea lor o arta si o poveste.

Cartea "Gastronomice, vol. 2 (audiobook)" a fost publicata in categoria Audiobook-uri / Practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 20.03.2014. A fost scrisa de Teodoreanu Pastorel si a fost publicata de editura Humanitas Multimedia. Se poate cumpara cartea Gastronomice, vol. 2 (audiobook) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gastronomice, vol. 2 (audiobook)" este de 23.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: cd
Limba: ro

Pret Gastronomice, vol. 2 (audiobook)

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Dieta filosofului (audiobook)
Richard Watson
30.00 RON
50 de minute cu Plesu si Liiceanu (audiobook)
Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu
199.00 RON
Gastronomice, vol. 3 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
23.50 RON
Gastronomice, vol. 4 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
25.00 22.50 RON
Gastronomice, vol.6 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
25.00 RON
Gastronomice, vol. 1 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
23.50 RON
Gastronomice, vol. 5 (audiobook)
Teodoreanu Pastorel
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gastronomice, vol. 2 (audiobook). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Teodoreanu Pastorel

Teodoreanu Pastorel a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Gastronomice, vol. 1 (audiobook), Gastronomice, vol. 3 (audiobook), Gastronomice, vol. 4 (audiobook), Gastronomice, vol. 5 (audiobook), Gastronomice, vol.6 (audiobook), Gastronomice (audiobook) : Pachet complet, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Gastronomice (audiobook)

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter