Galeria cu vita salbatica (BPT)

Galeria cu vita salbatica (BPT)

Editura Art
13,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Galeria cu vita salbatica (BPT)

"Cum am ajuns să scriu acest roman? Mult timp l-am visat, la propriu. Adică dormeam, visam că l-am scris şi, când mă trezeam, mă simţeam ca orice ins care doreşte ceva irealizabil şi de care subconştientul său se milostiveşte, făcându-l să trăiască acel lucru măcar în somn.

Acest roman, pe care l-am rumegat zece ani, scriindu-l de fapt în trei, este rodul unei duble răbdări: al răbdării mele cu mine şi al aceleia pe care timpul social o are cu noi toţi. Dacă cititorii anului 2073 mă vor citi fără dicţionar şi mai ales fără să râdă, asta ar fi o mare victorie. şi nu atât a mea, cât a limbii, li­teraturii şi epocii noastre – ulti­mul sfert de veac al neliniştitului secol al XX-lea". - povesteşte Constantin Ţoiu într-un interviu despre "Galeria cu viţă sălbatică".

Cartea "Galeria cu vita salbatica (BPT)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Constantin Toiu si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Galeria cu vita salbatica (BPT) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Galeria cu vita salbatica (BPT)" este de 13.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 9789731244600
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Galeria cu vita salbatica (BPT)

Produse similare si recomandari

Anotimpuri (BPT)
Radu Tudoran
13.90 RON
Poezii (BPT)
Vasile Voiculescu
13.90 RON
Iubire magica (BPT)
Vasile Voiculescu
13.90 RON
Intalnire tarzie (BPT)
Nicolae Velea
13.90 RON
Meditatii si elegii. Satire si fabule (BPT)
Grigore Alexandrescu
13.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Galeria cu vita salbatica (BPT). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Constantin Toiu

Constantin Toiu a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Caderea in lume, Vrajeli (de buzunar) , Memorii intirziate, Memorii. Vol V : Vederi din Prepeleac, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter