Gabriela

Gabriela

Editura Univers
44,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Gabriela

Publicat în 1958, Gabriela este considerat prima capodoperă a lui Jorge Amado.

Romanul poate fi citit ca o poveste de dragoste neobişnuită între două personaje venind din lumi foarte diferite: Nacid Saab, proprietarul bogat, de origine siriană, al unui bar din Ilhéus, şi Gabriela, o tânără mulatră în firea căreia se contopesc senzualitatea, simplitatea şi inocenţa.

Dar nu este singura lectură a romanului, constituit ca o frescă a Braziliei în anii 1920, o descriere satirică a aspiraţiilor Americii Latine spre “modernitate” şi în acelaşi timp o celebrare a culturii populare braziliene şi a celor mai preţuite plăceri ale ei – mâncarea, dansul, dragostea şi râsul.

"Când a luat-o spre coborâş, a zărit oamenii. Cât pe ce să $ întâlnească. A luat-o înapoi spre pădure. De-acolo i-a văzut in trând prin case. Numărul..." Continuare...

"Despre scaunele cu spătar înalt Scaune austriece, greoaie, cu spătar înalt, negre şi strunjite, cu piele lucrată la foc. Păreau aşezate acolo ca să fie privite şi admirate, nu..." Continuare...

Cartea "Gabriela" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Jorge Amado si a fost publicata de editura Univers. Se poate cumpara cartea Gabriela prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Gabriela" este de 44.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978‑99931-13-29-4
Pagini: 448
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Gabriela

Produse similare si recomandari

Iubita mea Sputnik
Haruki Murakami
24.95 RON
Don Carlos
F. Schiller
11.00 RON
Linii de falie
Nancy Huston
44.90 RON
Lacrima lui Buddha
Madeleine Brent
17.80 RON
Fata cu cercel de perla
Tracy Chevalier
26.95 RON
Puterea aprecierii
Mike Robbins
29.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Gabriela. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jorge Amado

Pe langa "Gabriela", autorul Jorge Amado a publicat si Capitanii nisipurilor, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter