Furnica si porumbita

Furnica si porumbita

Editura Gramar
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Furnica si porumbita

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Furnica si porumbita", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Povesti, Carti pentru copii / Carti pentru copii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Lev Nikolaevici Tolstoi si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Furnica si porumbita prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Furnica si porumbita" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-1973-54-8
Pagini: 88
Format: 17 x 17 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Furnica si porumbita

Produse similare si recomandari

Insula comorii
15.99 RON
 Iata-l pe Noddy! Cimpoiul fermecat
Enid Blyton
12.99 11.69 RON
Padurile tropicale
Anita Ganeri
19.99 9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Furnica si porumbita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lev Nikolaevici Tolstoi

Lev Nikolaevici Tolstoi a publicat inca 22 carti prezente in libraria noastra, Cazacii si alte povestiri , Moartea lui Ivan Ilici (audiobook), Povestiri populare, Ana Karenina, Anna Karenina, Anna Karenina , Anna Karenina, Cazacii, Cazacii si alte povestiri, Cuponul fals, Doi husari, Fabule, Jurnal (2vol.), Moartea lui Ivan Ilici, Parintele Serghi, Razboi si pace , Razboi si pace (4 volume), Razboi si pace. Volumele I + II, Sonata Kreutzer, Sonata Kreutzer, Sonata Kreutzer si alte povestiri , Spovedanie, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter