Furie. Editie cartonata

Furie. Editie cartonata

Editura Polirom
Editia: 4
34,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca Polirom
Seria: Seria de autor Salman Rushdie

Recenzie Furie. Editie cartonata

In Furie palpita o energie epica uimitoare, nascuta din comedia cea mai neagra, lipsita de orice urma de compasiune, dintr-o tulburatoare analiza a abisului firii umane si dintr-o coplesitoare poveste de dragoste.

Profesorul Malik Solanka, protagonistul romanului Furie, istoric al ideilor si plasmuitor de papusi de renume mondial, decide intr‑o zi sa‑si abandoneze viata si familia de la Londra, fara nici o expli­catie, si sa evadeze la New York. Solanka simte in taina o furie nimicitoare indreptata impotriva tuturor si se teme ca ii va scapa la un moment dat de sub control, intorcindu‑se impotriva celor dragi.

Soseste la New York intr‑o epoca de aur a consumului, cind America se afla in culmea bogatiei si puterii ei, si incearca sa se piarda pe sine in efervescenta vietii din jur. Insa oriunde merge, il intimpina aceeasi furie. Undeva in oras, un ucigas in serie incepe sa faca victime printre fetele frumoase si stilate din mediul exclusi­vist al celor bogati, iar crimele par sa coincida in mod ciudat cu anumite episoade de amnezie prin care trece profesorul Solanka.

„Furia lui Rushdie e precum un cocktail Molotov, al carui efect fulminant amesteca totul intr-un bricolaj erudit si sentimental, absurd si totusi dintre cele mai obisnuite.” - Pittsburgh Post-Gazette

"Eleanor sună la telefon şi tensiunea emoţională a lui Solanka crescu brusc. — Tu te pricepi să stârneşti dragostea, Malik, îi spuse soţia lui. Ce nu ştii tu e ce să faci..." Continuare...

"Pe când era tânăr, la începutul anilor şaizeci, Malik Solanka devorase romanele de anticipaţie ce aveau să fie recunoscute mai târziu ca aparţinând epocii de aur a..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Furie. Editie cartonata", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Salman Rushdie si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Furie. Editie cartonata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Furie. Editie cartonata" este de 34.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2543-7
Pagini: 272
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Furie. Editie cartonata

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Furie. Editie cartonata. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Salman Rushdie

Salman Rushdie a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Shalimar clovnul, Ultimul suspin al Maurului : editie cartonata, Copiii din miez de noapte, Furie, Grimus, Harun si marea de povesti, Luka si Focul Vietii, Orient, Occident, Pachet promotional Salman Rushdie, Pamantul de sub talpile ei, Pamintul de sub talpile ei, Patrii imaginare, Rusinea, Seducatoarea din Florenta, Seducatoarea din Florenta. Editie 2011, Versetele satanice, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Seria de autor Salman Rushdie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter