Funny Numbers

Funny Numbers

Editura CD Press
8.99 5.50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Nr. pagini: 32;ISBN 978-606-528-016-8

Recenzie Funny Numbers

Auxiliarul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani si este conceput pentru a-i ajuta pe cei mici sa descopere tainele limbii engleze.
Dupa parcurgerea acestui material, copiii vor sti sa numere in limba engleza de la 1 la 10, sa scrie cifrele cu ajutorul exercitiilor grafice si sa stabileasca corespondente intre numarul obiectelor si o cifra.
Cartea contine multe imagini de colorat, dar si o diploma pentru certificarea competentelor copiilor care au parcurs-o integral.

Cartea "Funny Numbers" a fost publicata in categoria Invatamant prescolar / Activitati optionale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Oana Machidonschi si a fost publicata de editura CD Press. Se poate cumpara cartea Funny Numbers prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Funny Numbers" este de 5.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Funny Numbers

Produse similare si recomandari

Colours and Shapes
Oana Machidonschi
10.00 5.50 RON
Educatie pentru sanatate
Alice Nichita, Mihaela Mitroi
38.99 35.09 RON
Gramatica pe intelesul copiilor
Maria Bizduna, Laurentia Culea, Angela Ciobotaru, Filofteia Grama, Mioara Pletea
12.50 4.00 RON
 

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Funny Numbers. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Oana Machidonschi

Oana Machidonschi a publicat inca 5 carti prezente in libraria noastra, Dictionar tematic englez-roman, My Easter, Play and learn english, Colours and Shapes, Vesti-povesti pentru cand cresti (CD inclus), dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter