Fundatia

Fundatia

Editura Teora
13,41 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Issac Asimov
Volumul 3 din seria FundaĊ£ia

Recenzie Fundatia

Fundatia
Fundatia lui Isaac Asimov reprezinta un varf al SF-ului mondial. Istorie monumentala a unui imperiu galactic intrat in declin si a societatii secrete de savanti care, folosind psihoistoria, incearca sa scurteze inevitabila Epoca Intunecata ce va urma, Fundatia a lansat multe dintre temele familiare ale SF-ului modern.
Opera de referinta, cartea nu trebuie sa lipseasca din biblioteca iubitorilor de science fiction.
Subiectul este continuat, dupa moartea lui Asimov, de catre trei dintre cei mai buni scriitori SF ai zilelor noastre prin ciclul  A doua trilogie a Fundatiei , publicat de Editura Teora, si care contine:
Teama Fundatiei Fundatie si haos Triumful Fundatiei

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Fundatia", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura americana, SF / Isaac Asimov, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Isaac Asimov si a fost publicata de editura Teora. Se poate cumpara cartea Fundatia prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fundatia" este de 13.41 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fundatia

Produse similare si recomandari

Firma
John Grisham
29.99 RON
PRAXIS
Walter Jon Williams
49.90 RON
Razbunatorii - Iar sangele va curge
John Connolly
45.00 RON
Mantia inselaciunii
James Luceno
30.00 RON
DRAGI AMERICAN AIRLINES
Jonathan Miles
36.90 RON
Initierea
Richelle Mead
44.90 RON
La rascruce (seria razboiul clonelor)
Matthew Stover
25.00 RON

Comentarii si recenzii

1. Fundatia de Gentiana Andreea Badita la 22.07.2011

Fundatia face parte din prima parte ( initial trilogie ) din ciclul Fundatia. A fost scrisa in 1951, dar pana in ziua de azi nu si-a pierdut farmecul si este citita peste tot in lume. Personajul principal Hari Seldon ( matematician ) a inventat Psihoistoria ( pe baza unei mase mari de oameni se poate prezice istoria umanitatii ) astfel Seldon prezice caderea Imperiului, urmata de o era barbara ce va dura 30.000 de ani. Seldon gaseste o solutie pentru a diminua era barbara de la 30.000 de ani pana la 1000. Enciclopedistii sunt exilati pe planeta Terminus.

Adaugati o recenzie

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fundatia. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Isaac Asimov

Isaac Asimov a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, A doua fundatie, Baietelul cel urat, Caverne de otel, Destinatia: creierul !, Fundatia si Imperiul, Fundatia si Pamantul, Fundatie si haos, Inainte de Fundatie, Marginea Fundatiei, Preludiul Fundatiei, Triumful fundatiei.

FundaĊ£ia

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter