Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor)

Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor)

Editura RAO
35,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Razbunarea zeilor

Recenzie Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor)

Egipt anul 318 î. Hr. Deşi muncea de puţin timp în Casa Talmacilor, talentatul tânar Kel, socotit peste măsură de înzestrat şi hărăzit unei frumoase cariere, fusese însărcinat să se ocupe de documentele mai dificile. Dar, într-o zi, săvârşeşte o greşeală teribilă, întârzie la slujbă, iar în momentul când ajunge, îi găseşte morţi pe colegii săi şi pe bătrânul învăţat. Îşi dă seama că asta s-a întâmplat din cauza papirusului cifrat pe care s-a chinuit să-l tălmăcească. Papirus ce conţinea numele celor care au pus la cale un complot împotriva regelui, dorind să-l ucidă.

Probabil că ucigaşii erau pe aproape şi stăteau la pândă. Drept urmare, Kel a luat papirusul şi a fugit. Oamenii trădaseră iarăşi. Domnind peste oraşul sfânt Karnak, preoteasa împlinea ritualurile regale, înălţa edificii şi cârmuia un grup de credincioşi pe care faraonul Amasis, deşi îndrăgea cultura greacă, îl respecta. Încă de la întemeierea dinastiei saite, Egiptul de Jos se deschidea spre lumea din afară şi accepta, pe zi ce trecea, decăderea idealurilor şi a obiceiurilor.

Cartea "Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor)" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman istoric si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Christian Jacq si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor)" este de 35.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786069318256
Pagini: 384
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor)

Produse similare si recomandari

Indiferentii
Alberto Moravia
24.90 RON
Regina Victoria
Lytton Strachey
29.98 RON
Ultima legiune
Valerio Massimo Manfredi
24.90 RON
Culorile sangelui
Mihail Diaconescu
36.69 RON
Castelul palarierului
A.J. Cronin
34.00 RON
Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Taina inchizitorului Eymerich
Valerio Evangelisti
19.89 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Christian Jacq

Pe langa "Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor)", autorul Christian Jacq a publicat si Divina Adoratoare (vol.2 seria Razbunarea zeilor).

Razbunarea zeilor

Fugarul (vol.1 seria Razbunarea zeilor)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter