Frumoasa Gracie

Frumoasa Gracie

Editura Orizonturi
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Frumoasa Gracie

Cunoscut cititorilor din lumea intreaga datorita romanelor sale de o incontestabila valoare, A.J. Cronin a cucerit cititorii prin stilul clar, sobru, regasit in toate scrierile sale, dintre care citam: Castelul Palarierului, Trei iubiri, Gran Canaria, Sub stele si, nu in ultimul rind, Citadela.

Opera, de o profunzime psihologica extraordinara, are rezonante actuale prin semnificatiile umane care transced limitele epocii respective si capata caracter de universalitate. Frumoasa Gracie, roman pe care Editura Orizonturi il publica pentru prima oara in Romania, reprezinta o alta pagina captivanta din opera lui A.J. Cronin, pe care cititorul, cu siguranta, o va savura. Eroina romanului, fermecatoarea Gracie Lindsay, reprezinta, incontestabil, o a doua Scarlet O?Hara, prin dragostea profunda de viata, vitalitate si farmec, prin hotarirea cu care actioneaza si mai ales prin lipsa de scrupule atunci cind vrea sa-si atinga scopul.

La 26 de ani, dupa o viata zbuciumata petrecuta in India, Gracie este mai frumoasa si mai fascinanta ca niciodata. Intoarsa pe meleagurile natale, ea stirneste o adevarata furtuna in ochii oamenilor din oras, fiind fata plecata cu sapte ani in urma, insarcinata si cazuta in dizgratie. Va duce o lupta acerba cu cei din jurul sau, pentru a le cistiga respectul si admiratia, dar si cu sine insasi. Finalul cartii, absolut neprevazut, va avea un puternic impact emotional asupra cititorului.

"în acea după-amiază, la ora patru şi jumătate, Harmon şi Gracie se întorseseră de la regată şi se odihneau în holul hotelului de pe chei. Harmon şedea la o măsuţă lîngă..." Continuare...

"Proprietăreasa se aplecă să o cerceteze cu privirea şi, deodată, scoase o exclamaţie de surpriză. -Pentru Dumnezeu! Eşti chiar Gracie Lindsay! Sfinţi din ceruri, ce te aduce la ora asta din..." Continuare...

Cartea "Frumoasa Gracie" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de A.J. Cronin si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Frumoasa Gracie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Frumoasa Gracie" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Frumoasa Gracie

Produse similare si recomandari

Jack & Jill
James Patterson
25.00 RON
Aventura in port
Margaret Dawson
7.00 RON
Casatorie fara voie
Gayle Kasper
8.00 RON
Eu, Aisa, Sotia Profetului
Leila Mounira
18.00 RON
Din registrul ideilor gingase
Paul Zarifopol
11.90 RON
Cea mai frumoasa istorie a lumii
Joel De Rosnay, Yves Coppens, Hubert Reeves, Dominique Simonnet
13.90 RON
Intamplari neobisnuite
Jules Vernes
10.00 RON
Pasiunea contelui Toulouse-Lautrec
Alicia Dujovne Ortiz
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Frumoasa Gracie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

A.J. Cronin

A.J. Cronin a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Castelul palarierului, Cheile imparatiei, Citadela, Sub stele, 101 mari filozofi, Anii tineretii, Castelul palarierului, Gradinarul spaniol, Gran Canaria, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter