Frumoasa din padurea adormita

Frumoasa din padurea adormita

14,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Mica printesa

Recenzie Frumoasa din padurea adormita

O poveste fermecătoare, într-o frumoasă cărticică-posetă.
Un cadou splendid si o plăcută surpriză pentru fetite.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Frumoasa din padurea adormita", publicata in 3 categorii, Carti cadou / Cadouri pentru copii, Carti pentru copii / Povesti, Carti cadou / Carti Mos Nicolae, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Charles Perrault si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Frumoasa din padurea adormita prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Frumoasa din padurea adormita" este de 14.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: octombrie 2011
ISBN: 978-606-600-162-5
Pagini: 16
Format: 16 x 14 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Frumoasa din padurea adormita

Produse similare si recomandari

Sabia Magica
Marcus Sedgwick
21.90 RON
Cartea zanelor
Carlton
84.90 RON
Razboinicul viking
Judson Roberts
27.90 RON
Piciul - Alphonse Daudet
Alphonse Daudet
8.91 RON
Atlasul lumii pentru copii
Colin Sale
75.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Frumoasa din padurea adormita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Charles Perrault

Charles Perrault a publicat inca 39 carti prezente in libraria noastra, Jupanul Motan sau Motanul Incaltat, Basme de Noapte Buna, Cartea mea de povesti, Cele mai frumoase povesti : de Perrault, Cenusareasa, Cenusareasa sau pantofiorul de sticla : Cndrillon ou la Petite Pantoufle de verre, Cenusareasa. Blana pestrita, Frumoasa adormita, Le Maitre-Chat ou le Chat Botte / Jupanul Pisoi sau Motanul Incaltat, Les Fees / Zanele , Motanul incaltat, Motanul incaltat, Motanul incaltat, Povesti de noapte buna, Povesti, editia a II - a, Povestile copilariei : Hans Cristian Andersen , Charles Perrault , Fratii Grimm, Basme de Charles Perrault, Basme de Charles Perrault, CARTE DE POVESTI - VOL. IV, Cele douasprezece fete de imparat si palatul fermecat, Cenusareasa, Cenusareasa, CENUSAREASA , Frumoasa din padurea adormita, Frumoasa din padurea adormita + CD, MOTANUL INCALTAT, Motanul incaltat, Motanul incaltat si alte povesti, Motanul incaltat si alte povesti, Neispravitul, Piele-de-magar, Poveşti, Poveşti cu zane (Motanul incaltat) , Povesti cu vrajitori si zane, Povesti. Editie 2011, Printesa cea isteata sau Aventurile Finutei, Scufita rosie : Citeste si asculta, Scufita rosie si alte povesti, TOM DEGETEL, dintre care primele 16 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Mica printesa

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter