Fructul interzis.Romanul erotic al unei femei din lumea araba

Fructul interzis.Romanul erotic al unei femei din lumea araba

Editura Trei
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 973-707-084-4;An aparitie:2006; Nr. de pagini: 216

Recenzie Fructul interzis.Romanul erotic al unei femei din lumea araba

Un roman erotic scris de o femeie din lumea araba!


In fata unei asemenea prezentari, mintile neincrezatoare au banuit mai intai o strategie de marketing. Cu toate acestea, putini cei care sa nu fi fost deindata sedusi de aceasta carte surprinzatoare, care conjuga erotismul, mania, senzualitatea, desantarea si poezia cu o indiscutabila finete! Despre autoarea romanului stim ca traieste intr-o tara din Maghreb si ca este acum in varsta de patruzeci de ani. Sa mai adaugam ca are talent si curaj. Pseudonimul Nedjma, sub care se ascunde, sa fie oare o pavaza eficienta impotriva furiilor integriste? Greu de crezut..."
Lire, 2004


Iata o marturie extraordinara: o tanara femeie din lumea araba indrazneste sa transgreseze tabu-ul sexului si al tacerii pentru a-si povesti viata intima! O educatie represiva, un mariaj fortat in care sexualitatea echivaleaza cu violul, o eliberare disperata ce inseamna automat alungarea din familie, o pasiune senzuala si ucigatoare, in fine, libertatea unui destin de curtezana...
Aceasta carte voluptoasa, incandescenta, jubilatorie si stralucitoare este un act politic, o recastigare a dreptului de a vorbi si a trai. Dezvaluindu-se prin roman, autoarea este inca nevoita sa se ascunda in spatele voalului si al numelui atunci cand este invitata in emisiunile TV.
O capodopera erotica, o declaratie de iubire si manie. Un soc.
Nedjma glorifica erotismul, ridicandu-l la rangul de extaz religios, de ruga mistica... O contributie indrazneata la literatura erotica."

Kirkus Reviews

Cartea "Fructul interzis.Romanul erotic al unei femei din lumea araba" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman erotic si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nedjma si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Fructul interzis.Romanul erotic al unei femei din lumea araba prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fructul interzis.Romanul erotic al unei femei din lumea araba" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fructul interzis.Romanul erotic al unei femei din lumea araba

Produse similare si recomandari

Hotii de frumusete
Pascal Bruckner
29.00 RON
Amant cu voia sotului
Gaelle Guernalec-Levy
22.00 RON
Fete
Nic Kelman
29.90 10.00 RON
Scrieri pornografice
Boris Vian
18.00 RON
Povesti erotice romanesti
Stefan Agopian, Radu Aldulescu, Emil Brumaru
39.90 8.00 RON
Fantasmele erotice ale femeilor
Nancy Friday
49.00 39.00 RON
Mica istorie a prezervativului
Beatrice Fontanel, Daniel Wolfromm
19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fructul interzis.Romanul erotic al unei femei din lumea araba. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nedjma

Pe langa "Fructul interzis.Romanul erotic al unei femei din lumea araba", autorul Nedjma a publicat si Prin Tara Simturilor : Poveste erotica.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter