Fructele intunericului : O calatorie in adancurile roditoare ale fiintei

Fructele intunericului : O calatorie in adancurile roditoare ale fiintei

33,01 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Fructele intunericului : O calatorie in adancurile roditoare ale fiintei

Joan Halifax este un adevărat maestru al secolului XX, iar cartea sa, Fructele Întunericului este, fără nici o îndoială, o capodoperă demnă de a sta printre cărţile fundamentale ale oricărui explorator al conştiinţei, al oricărui căutător al Sinelui. Face parte din seria pe care noi am numit-o „cărţile transformării” sau „cărţile revelaţiei”, căci relatează parcursul interior către transformarea conştiinţei al acestei femei excepţionale care este Joan Halifax.

Călătoria sa interioară este la fel de fascinantă precum abordările sale. Joan Halifax este antropolog şi profesor, maestru Zen şi shaman, discipol al unor mari maeştri până în clipa în care îşi găseşte strălucitoarea cale. Este o vizionară ale cărei cuvinte fulgeră. O femeie care străbătut planeta, dar şi lumile interioare, care a trăit revelaţia alături de shamani indigeni de pe câteva continente, care şi-a căutat adâncimile retrăgându-se în sălbăticie şi meditând cu înţelepţi tibetani, care a scormonit prin meandrele inimii şi ale minţii alături împreună cu iniţiaţi ai culturilor native nord-americane. Începând cu tradiţiile zen-ului japonez şi până la experienţe cu cele mai puternice plante psihedelice, de la ritualurile străvechilor triburi Dogon din Africa  până la ceremoniile mazatece cu ciuperci sacre, în Mexic, nimic nu-i este străin, astfel încât călătoria sa în adâncurile fiinţei, în partea sa de umbră, este o adevărată odisee a spiritului. Dar rezultatele sunt pe măsura curajului şi sensibilităţii sale. „Întunericul”, „Umbra” de care fugim atâţia dintre noi se dovedeşte a fi partea cea mai roditoare, conexiunea noastră cu propria divinitate, pe care înţelepciunea ancestrală a populaţiilor indigene nu a ignorat-o niciodată. „Fructele întunericului” sunt fructele revelaţiei, fructele cunoaşterii, fructele transformării personale.

"Cei ce întâlnesc animale trebuie să-şi controleze pornirile zgomotoase sau incoerente ale minţilor şi trupurilor lor astfel încât să fie în armonie cu aceste fiinţe,..." Continuare...

"Oamenii au bătut în lung şi-n lat acest Pământ, purtând în inimi o căutare timp de milenii. Ei au cântat prin intermediul pământului ca şi cum ar fi o fiinţă..." Continuare...

Cartea "Fructele intunericului" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Joan Halifax si a fost publicata de editura Elena Francisc Publishing. Se poate cumpara cartea Fructele intunericului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fructele intunericului" este de 33.01 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2011
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fructele intunericului : O calatorie in adancurile roditoare ale fiintei

Produse similare si recomandari

Info Reiki
Constantin Gheorghita
25.00 RON
Mesaje de la maestri
Brian L. Weiss
18.00 RON
Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fructele intunericului : O calatorie in adancurile roditoare ale fiintei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Joan Halifax

Deocamdata in afara de "Fructele intunericului : O calatorie in adancurile roditoare ale fiintei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Joan Halifax.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter