Franta sub Napoleon. De la 18 Brumar la Waterloo

Franta sub Napoleon. De la 18 Brumar la Waterloo

18,53 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 272

Recenzie Franta sub Napoleon. De la 18 Brumar la Waterloo

În viziunea demitizantă a lui Jules Michelet, împăratul francezilor – ce şi-a edificat cariera pe ruinele idealurilor enunţate de revoluţia de la 1789 -, ar fi fost un conducător militar megaloman, fără scrupule, un strateg care a comis şi mari erori, fiind salvat de întâmplare şi de complicitatea destinului, un şef de stat despotic, un caracter finalmente ezitant, în stare să facă pasul fatal de la sublim la ridicol, după dezastrele suferite de armatele franceze în Spania şi Rusia…
Şi totuşi, la sfârşitul cărţii, după atâtea cotestatări, Napoleon nu-şi pierde nimic din aureola cu care timpul l-a înconjurat.
El capătă, datorită temeinicului suport documentar al cărţii, o binevenită complexitate, dar şi o accentuare a penumbrelor de mister.
Lucrarea se traduce pentru prima dată în limba română.

Cartea "Franta sub Napoleon. De la 18 Brumar la Waterloo" a fost publicata in categoria Istorie / Enigme ale istoriei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Jules Michelet si a fost publicata de editura Saeculum Vizual. Se poate cumpara cartea Franta sub Napoleon. De la 18 Brumar la Waterloo prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Franta sub Napoleon. De la 18 Brumar la Waterloo" este de 18.53 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Franta sub Napoleon. De la 18 Brumar la Waterloo

Produse similare si recomandari

Drumul matasii
Helmut Uhling
21.80 RON
Istoria lui Mihai Viteazul
Nicolae Iorga
23.98 RON
Enigme ale istoriei romane, vol. 2
Paul Stefanescu
16.35 RON
Mari scandaluri financiare
Paul Stefanescu
8.72 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Franta sub Napoleon. De la 18 Brumar la Waterloo. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jules Michelet

Pe langa "Franta sub Napoleon. De la 18 Brumar la Waterloo", autorul Jules Michelet a publicat si Istoria Frantei (2 vol.).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter