Fran├žais Exercices de grammaire 1 - Le nom

Français Exercices de grammaire 1 - Le nom

Editura Booklet
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Français Exercices de grammaire 1 - Le nom

Français Exercices de grammaire - Le nom propune o abordare practica foarte utila pentru elevii de nivel incepator si intermediar, care vor sa inteleaga mai bine grupul nominal si determinantii sai in limba franceza, prin studiu individual sau activitatea la clasa. In plus, lucrarea cuprinde capitole separate ce acopera adverbul, prepozitia si cei mai utilizati conectori.

Implicarea activa prin exercitii variate si interesante, suportul grafic si spatiile de scriere direct pe carte, testele de evaluare de la finalul fiecarui capitol, si cheia exercitiilor, ii vor motiva si ma mult pe cei care invata limba franceza.

Cartea "Français Exercices de grammaire 1 - Le nom" a fost publicata in categoria Suport scolar / Lb. Franceza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gina Belabed si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Français Exercices de grammaire 1 - Le nom prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Français Exercices de grammaire 1 - Le nom" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-590-000-4
Pagini: 160
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fran├žais Exercices de grammaire 1 - Le nom

Produse similare si recomandari

Franceza juridica
Diana Danisor
34.90 RON
Entraine-toi a l'examen de BAC
Adelina Vilcu, Mona-Elena Bolocan
22.00 RON
Français Exercices de grammaire 2 - Le verbe
Daniela Harsan, Carmen Man
22.00 RON
Le francais pour jouer. Partea II
Minodora Calina
7.90 RON
Limba franceza. Exercitii pentru clasele IX-X
Doina Groza, Gina Belabed, Claudia Dobre, Diana Ionescu
24.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Français Exercices de grammaire 1 - Le nom. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gina Belabed

Gina Belabed a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Dictionar Scolar Francez-Roman (65 000 de cuvinte si expresii), LIMBA FRANCEZA L2 - Manual pentru clasa a X-a, Limba Franceza L2. Manual pentru clasa a XI-a, Limba franceza. Exercitii pentru clasele IX-X, Dictionar scolar francez-roman, LIMBA FRANCEZA L2 - Manual pentru clasa a IX-a, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter