Fotografia digitala cu aparate foto DSLR

Fotografia digitala cu aparate foto DSLR

Editura Casa
57,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010

Recenzie Fotografia digitala cu aparate foto DSLR

Tehnica digitală a pornit o revoluţie în dezvoltarea aparatelor digitale SLR. Au apărut DSLR-urile cu preţ mic şi o calitate a imaginii foarte bună, care au aproape aceleaşi performanţe ca primele DSLR-uri profesionale de acum câţiva ani.

Producătorii îşi dotează aparatele foto cu multiple funcţii inteligente pentru a le face mai atractive. Stabilizarea de imagine pe CCD, curăţarea automată a senzorului sau funcţia Live View fac din acest tip de aparate nişte unelte uşor şi plăcut de utilizat chiar şi de către cei care până acum au folosit doar aparate compacte.

Din conţinutul cărţii vom afla ce ne rezervă tehnica acestei categorii de aparate, cu ce seturi de obiective putem profita de performanţele aparatelor foto, respectiv care sunt setările necesare pentru a obţine o calitate maximă a imaginii. O parte foarte importantă a cărţii o reprezintă şi capitolele care se ocupă de compoziţie, fotografierea modelelor şi prelucrarea imaginilor.

Cartea "Fotografia digitala cu aparate foto DSLR" a fost publicata in categoria Arta / Fotografie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Enczi Zoltan, Richard Keating, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Fotografia digitala cu aparate foto DSLR prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fotografia digitala cu aparate foto DSLR" este de 57.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: arta fotografica

Pret Fotografia digitala cu aparate foto DSLR

Produse similare si recomandari

Romania
Florin Andreescu
34.20 RON
Secretele fotografiei digitale. Editie 2011
Richard Keating, Enczi Zoltan
57.90 RON
Romania in fotografii (ne)conventionale
Voiculescu Razvan
40.50 RON
Secretele fotografiei digitale pentru incepatori
Richard Keating, Enczi Zoltan
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fotografia digitala cu aparate foto DSLR. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Enczi Zoltan

Enczi Zoltan a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Fotografia de calatorie : Editie 2011, Fotografia de natura cu aparatul foto digital, Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital, Secretele fotografiei digitale. Editie 2011, Secretele fotografiei digitale pentru incepatori , Secretele fotografiei digitale. Editia 2012, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Richard Keating

Richard Keating a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Fotografia de calatorie : Editie 2011, Fotografia de natura cu aparatul foto digital, Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital, Secretele fotografiei digitale. Editie 2011, Secretele fotografiei digitale pentru incepatori , Secretele fotografiei digitale. Editia 2012, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter