Fotografia de natura cu aparatul foto digital

Fotografia de natura cu aparatul foto digital

Editura Casa
57,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 164; Format : 155 x 225 x 12 mm

Recenzie Fotografia de natura cu aparatul foto digital

Pentru a avea succes in fotografia de natura este nevoie de cunostinte multilaterale. Este necesara cunoasterea functionarii aparatului foto, a bazelor fotografiei, trebuie stiut cand si unde se pot fotografia anumite specii.

Dar, pe langa etologie si tehnica, este nevoie de imaginatie, cunostintele tehnice si experienta in natura fiind de prisos daca nu se imbina cu simtul estetic.

Este vorba, deci, de un hobby care cere devotament, este greu de stapanit, dar care odata gustat ne transforma. Ne invata sa vedem ca un fotograf, sa gandim ca un artist si, cel mai important, ne va face sa ne amintim cu placere de clipele oferite de natura.

Cartea de fata isi propune tocmai aceste lucruri. Indrazniti.

Cartea "Fotografia de natura cu aparatul foto digital" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Enczi Zoltan, Richard Keating, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Fotografia de natura cu aparatul foto digital prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fotografia de natura cu aparatul foto digital" este de 57.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: arta fotografica

Pret Fotografia de natura cu aparatul foto digital

Produse similare si recomandari

Fotografia digitala
Greenberg Steven
31.41 RON
Romania
Florin Andreescu
34.20 RON
Secretele fotografiei digitale. Editie 2011
Richard Keating, Enczi Zoltan
57.90 RON
Fotografia digitala cu aparate foto DSLR
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Romania in fotografii (ne)conventionale
Voiculescu Razvan
40.50 RON
Secretele fotografiei digitale pentru incepatori
Richard Keating, Enczi Zoltan
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fotografia de natura cu aparatul foto digital. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Enczi Zoltan

Enczi Zoltan a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Fotografia de calatorie : Editie 2011, Fotografia digitala cu aparate foto DSLR, Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital, Secretele fotografiei digitale. Editie 2011, Secretele fotografiei digitale pentru incepatori , Secretele fotografiei digitale. Editia 2012, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Richard Keating

Richard Keating a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Fotografia de calatorie : Editie 2011, Fotografia digitala cu aparate foto DSLR, Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital, Secretele fotografiei digitale. Editie 2011, Secretele fotografiei digitale pentru incepatori , Secretele fotografiei digitale. Editia 2012, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter