Fortele Speciale : Comandouri aeropurtate in actiune

Fortele Speciale : Comandouri aeropurtate in actiune

Editura Ziua
7,56 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Fortele Speciale : Comandouri aeropurtate in actiune

" Ei privesc cerul fara sa paleasca si pamantul fara sa roseasca" Charles de Gaulle

Seful parasutistilor din Romania - colonelul Vasile Soare - este un militar profesionist, educat si format ca atare. El nu este istoric si cu atat mai putin publicist. A scris insa o carte izvorata din experienta profesionala. Sobra. Riguroasa. Competenta. O carte serioasa, despre probleme serioase, pentru oameni seriosi. O carte de referinta despre un subiect fierbinte, de maxima actualitate, oferita in premiera publicului romanesc ... caruia ii este rezervata o pasionanta si, in acelasi timp, autentica imagine a unei lumi despre care s-au spus deja prea multe povesti, mai mult sau mai putin fanteziste - trupele speciale. Calin Hentea, din prefata

Cartea "Fortele Speciale" a fost publicata in categoria Istorie / Servicii secrete si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Vasile Soare si a fost publicata de editura Ziua. Se poate cumpara cartea Fortele Speciale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fortele Speciale" este de 7.56 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fortele Speciale : Comandouri aeropurtate in actiune

Produse similare si recomandari

CIA
Tim Weiner
9.90 RON
Arhiva Mitrokhin
Christopher Andrew, Vasili Mitrokhin
34.90 RON
CIA. O istorie politica 1947-2007
Frank Daninos
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fortele Speciale : Comandouri aeropurtate in actiune. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vasile Soare

Deocamdata in afara de "Fortele Speciale : Comandouri aeropurtate in actiune", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vasile Soare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter