Foamea ucigasa

Foamea ucigasa

Editura All
24.90 19.92 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Linia bleu

Recenzie Foamea ucigasa

Activitatile cotidiene, mai mult sau mai putin stresante, ne fac sa fim tot mai putin atenti la ceea ce facem. Avem astfel nenumarate probleme, si nu de putine ori printre acestea se numara sentimentele de neputinta si de revolta in fata bulimiei si anorexiei, doua boli care lovesc din ce in ce mai multe femei. Cu ajutorul povestirilor si comentariilor giannei Schelotto aceste probleme vor putea fi sesizate si rezolvate mult mai usor.

Această carte s-a născut din experienţa autobiografică a Giannei Schelotto. Datorită relaţiei cu mama sa, care îi impunea un regim alimentar, autoarea a reuşit să se apropie  de toate femeile care suferă din cauza unei relaţii alterate cu mâncarea sau cu mamele lor.

Cartea cuprinde două poveşti de viaţă, mai mult sau mai puţin reale, în care se regăsesc mii de femei. Sunt înfăţişate sentimente de neputinţă şi de revoltă în faţa bulimiei şi anorexiei, două boli care lovesc din ce în ce mai multe femei.

Gianna Schelotto (n. 1939) este scriitoare, jurnalistă şi psihoterapeută italiană. A studiat comportamentul uman, publicând mai multe cărţi pe această temă. Colaborează cu diverse ziare şi reviste, inclusiv Corriere della Serra şi Donna Moderna, păstrând o relaţie strânsă cu cititoarele sale. Este implicată şi în emisiuni de radio şi televiziune, cu teme apropiate activităţii sale de terapeut.

Printre cele mai recente cărţi ale sale se numără: Noi due sconosciuti (2011), E io tra di voi. Le amanti e le loro illusioni (2008), Ti ricordi papa? Padri e figlie un rapporto enigmatico (2006).

"La schimbările neprevăzute şi extravagante ale mamei m-am aşteptat mereu. Le observ din când în când cu o detaşare crescândă. O văd trecând de la stări euforice..." Continuare...

"„îmi pare rău, domnul profesor nu e la birou", ne informează cu regret o infirmieră tânără în timp ce ne conduce într-o sală de la primul etaj. „Dacă..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Foamea ucigasa", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihologie, Sociologie / Sociologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Gianna Schelotto si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Foamea ucigasa prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Foamea ucigasa" este de 19.92 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-587-020-8
Pagini: 176
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Foamea ucigasa

Produse similare si recomandari

Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Cum sa nu mori din dragoste
Walter Riso
24.90 19.92 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Foamea ucigasa. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gianna Schelotto

Pe langa "Foamea ucigasa", autorul Gianna Schelotto a publicat si Un barbat, numai sa fie.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter