Fluturele negru : Iubirea unei fiinte umane pentru alta: iata incercarea ultima(editie noua)

Fluturele negru : Iubirea unei fiinte umane pentru alta: iata incercarea ultima(editie noua)

37,01 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 440; Format : 15,3 x 22,8 cm; ISBN : 978-973-1812-39-7

Recenzie Fluturele negru : Iubirea unei fiinte umane pentru alta: iata incercarea ultima(editie noua)

Cartea Fluturele negru. Iubirea unei fiinte umane pentru alta: iata incercarea ultima scrisa de doctorul Richard Moss este povestea extraordinara a unei treziri spirituale, o cronica a procesului de transcendere la o noua stare de constiinta.

Cartea este un instrument inestimabil pentru cei care se afla, in mod constient, pe calea Transformarii de sine, este o invitatie la vitalitate fundamentala, la creativitate, la abandonarea vechilor cai si la schimbare.

Este o carte despre curajul de a ne asuma cu incredere natura ultima a Fiintei, care este transcendenta, de a depasi granitele a tot ceea ce am crezut ca suntem.

Cartea "Fluturele negru" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Moss Richard si a fost publicata de editura Elena Francisc Publishing. Se poate cumpara cartea Fluturele negru prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fluturele negru" este de 37.01 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fluturele negru : Iubirea unei fiinte umane pentru alta: iata incercarea ultima(editie noua)

Produse similare si recomandari

Matricea divina
Gregg Braden
23.00 RON
Mesaje de la maestri
Brian L. Weiss
18.00 RON
Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fluturele negru : Iubirea unei fiinte umane pentru alta: iata incercarea ultima(editie noua). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Moss Richard

Pe langa "Fluturele negru : Iubirea unei fiinte umane pentru alta: iata incercarea ultima(editie noua)", autorul Moss Richard a publicat si Fluturele negru.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter