Flori de apartament, terase si balcoane

Flori de apartament, terase si balcoane

10,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Flori de apartament, terase si balcoane

In epoca tehnologizarii, omul inca se straduieste sa-si creeze un confort intim, sa-si puna amprenta personalitatii pe ceea ce-l inconjoara. Este recunoscut faptul ca preocuparile legate de cresterea unor plante decorative ne fac sa simtim satisfactia reintoarcerii acasa, dupa o zi de munca.

Fie ca exista sau nu o stiinta sau un talent in a se amenaja un interior cu decoruri vegetale naturale, fiecare incearca sa-si aduca mai aproape pe un timp cat mai îndelungat, plantele favorite pe care le ingrijeste cu placere. Degrevarea de la grijile stresante de zi cu zi se produce instantaneu la schimbul reciproc de energie pozitiva, iar mesajele tacite actioneaza fara nici un dubiu in consecinta si asupra noastra, dar si asupra plantelor.

Foarte multe dintre ele au capacitatea de a percepe, de a simti energia tradusa prin sentimente umane si sunt in masura de a genera acelasi lucru, dar sub alta forma si cu mult amplificata. Nu toti avem insa fericirea de a poseda o gradina intr-o curte. Foarte multi traim la bloc, dar si asa, putem sa ne cream o mica oaza de fericire, prin amenajarea unor terase sau balcoane si transformarea lor in mici sere. Este tocmai ceea ce incearca sa ne invete volumul. Autorul, un apreciat horticultor, isi bazeaza informatia pe munca sa de peste 25 de ani. De aceea, cunoaste, ca nimeni altul, secretul diferitelor plante de apartament, pretentiile fiecarei specii si, mai ales, adaptabilitatea la conditiile pe care putem noi sa le oferim.

Cartea "Flori de apartament, terase si balcoane" a fost publicata in categoria Agricultura / Floricultura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Adrian Margarit si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Flori de apartament, terase si balcoane prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Flori de apartament, terase si balcoane" este de 10 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 973-7925-53-X
Pagini: 120
Format: 14,5 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Flori de apartament, terase si balcoane

Produse similare si recomandari

Arta florala
Elena Selaru
18.00 RON
Flori cu bulbi
Christina Knebel
29.90 RON
Cultura lalelelor
Milea Preda
6.30 RON
Cultura trandafirilor
Eckart Haenchen
15.00 RON
Flori cultivate in gradina
Elena Selaru
13.00 RON
Expert in cultivarea florilor
D. G. Hessayon
69.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Flori de apartament, terase si balcoane. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adrian Margarit

Adrian Margarit a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Arbusti decorativi exotici, Arta peisagera intre pasiune si profesie. Metode de concepere a unei gradini, Plante decorative urcatoare.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter