Flacara iubirii

Flacara iubirii

Editura Nemira
36.90 27.68 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Data aparitiei : octombrie 2010; Numar de pagini : 268; Format : 107 x 178 mm; ISBN : 978-606-8134-92-5

Recenzie Flacara iubirii

Julia Bishop, născută şi crescută în New York, îşi va petrece vara în Montana, oferind consiliere pentru adolescenţii cu probleme. Însă ceea ce Julia nu ştie este că această experienţă îi va schimba viaţa.

Îndrăgostită până peste urechi de pompierul paraşutist şi muzicianul Ed Tully, abia aşteaptă să îşi petreacă weekendurile cu el în Misoula. Dar o relaţie foarte puternică se formează pe neaşteptate între ea şi prietenul cel mai bun al lui Ed, Connor Ford.

Fermier din Montana şi pompier la rândul său, lui Connor îi place să lupte cu flăcările pe cât de mult iubeşte fotografia. Însă, aproape imediat după ce o cunoaşte, ajunge să o iubească pe Julia şi mai mult. Legăturile dintre cei trei devin din ce în ce mai puternice şi mai complicate, însă focul care le ameninţă viaţa îi va schimba pentru totdeauna.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Flacara iubirii", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Carti cadou / Carti cadou pentru ziua indragostitilor, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Nicholas Evans si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Flacara iubirii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Flacara iubirii" este de 27.675 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Flacara iubirii

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Flacara iubirii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicholas Evans

Nicholas Evans a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Cercul lupilor, Vieti incercate.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter