Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala in afectiunile aparatului locomotor

Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala in afectiunile aparatului locomotor

Editura Medicala
30,52 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar figuri: 15

Recenzie Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala in afectiunile aparatului locomotor

Autorul si-a propus sa ofere un minim de date referitoare la medicina fizica, absolut necesare tuturor cadrelor medico-sanitare implicate în tratamentul si recuperarea afectiunilor aparatului locomotor.

Aceasta lucrare încearca sa stabileasca, pe lânga metodologia clasica de tratament fizical-kinetic, rolul recuperatorului în diverse faze de evolutie a bolii, indiferent de etiologia ei, precum si limitele acestui gen de terapie, perceperea momentului în care mijloacele folosite nu mai au nici o eficienta si trebuie sa se recurga la ortopedia chirurgicala reparatorie.

Din lecturarea acestei carti, specialistii implicati în mod direct în tratamentul afectiunilor aparatului locomotor pot retine o serie de elemente utile, prin a caror aplicare în practica sa reduca în mod semnificativ suferinta bolnavilor.

Cuprins: Examenul clinic si investigatiile paraclinice necesare stabilirii diagnosticului si a conduitei terapeutico-recuperatorii. Mijloacele terapeutice specifice medicinii fizice si recuperarii medicale. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala în sindroamele algo-functionale ale pumnului si mâinii. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala a sindroamelor algo-functionale ale cotului. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala a sindroamelor algo-functionale ale umarului. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala în sindromul algo-functional cervical inferior. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala în sindromul algo-functional al coloanei vertebrale dorsale. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala în sindromul algo-functional lombo-sacrat. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala a sindroamelor algo-functionale ale soldului. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala a sindromului algo-functional al genunchiului. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala a sindroamelor algo-functionale ale piciorului. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala a leziunilor nervilor periferici. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala în hemipareza spastica. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala în sindromul paraplegic. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala în scleroza multipla. Tratamentul fizical-kinetic si recuperarea medicala în boala Parkinson.

Adresabilitate: Medici ortopezi, de alte specialitati, kinetoterapeuti, asistenti medicali de fizioterapie.

Cartea "Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala in afectiunile aparatului locomotor" a fost publicata in categoria Medicina / Alte specialitati medicale si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jaroslav Kiss si a fost publicata de editura Medicala. Se poate cumpara cartea Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala in afectiunile aparatului locomotor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala in afectiunile aparatului locomotor" este de 30.52 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
Pagini: 288
Format: 16/70 x 100
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala in afectiunile aparatului locomotor

Produse similare si recomandari

Esentialul in obstetrica
Dimitrie Nanu
49.00 RON
Atlas de electrofiziologie
Dragos Cozma, Stefan Iosif Dragulescu
21.80 RON
Kinetoterapia pe intelesul tuturor
Elena Engrich
33.79 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala in afectiunile aparatului locomotor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jaroslav Kiss

Deocamdata in afara de "Fizio-kinetoterapia si recuperarea medicala in afectiunile aparatului locomotor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jaroslav Kiss.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter