Fizica viitorului

Fizica viitorului

Editura Trei
55,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Acum pentru viitor

Recenzie Fizica viitorului

Cum va influenta stiinta destinul omenirii si viata de zi cu zi in anul 2100

Cine vor fi învingătorii şi cine vor fi învinşii viitorului?

Fizica viitorului este o călătorie pasionantă prin următorii o sută de ani de revoluţii ştiinţifice.

După toate probabilităţile, în 2100 vom controla computerele prin minisenzori inseraţi în creier şi, asemenea magicienilor, vom mişca obiectele cu puterea minţii. Inteligenţa artificială va fi dispersată prin tot mediul înconjurător, iar lentile de contact legate la internet ne vor permite accesul la baza de informaţii a lumii sau vor produce orice imagine ne dorim într-o clipită.
O viziune provocatoare asupra secolului următor, plecând de la o serie de interviuri cu peste trei sute de savanţi mondiali, care „inventează" deja viitorul în laboratoarele lor.

Michio Kaku este profesor de fizică teoretică al catedrei Henry Semat de la Graduate Center, City University din New York. Este cofondator al teoriei corzilor. A scris mai multe cărţi, printre care Lumi paralele şi Dincolo de Einstein, precum şi bestsellerul Hiperspaţiul, care a fost votat drept cea mai bună carte de ştiinţă a anului de către New York Times şi Washington Post.

Cartea "Fizica viitorului" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Michio Kaku si a fost publicata de editura Trei. Se poate cumpara cartea Fizica viitorului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fizica viitorului" este de 55 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-707-584-0
Pagini: 680
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: fizica viitorului , michio kaku

Pret Fizica viitorului

Produse similare si recomandari

Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Fizica viitorului
Michio Kaku
55.00 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fizica viitorului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michio Kaku

Pe langa "Fizica viitorului", autorul Michio Kaku a publicat si Fizica imposibilului.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter