Fiul Arhanghelului Mihail

Fiul Arhanghelului Mihail

Editura Allfa
29,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Roman istoric
Seria: Trilogia Imperiului fara margini

Recenzie Fiul Arhanghelului Mihail

O poveste de dragoste din Evul Mediu timpuriu

E perioada invaziilor barbare. Marcus, un tanar nobil roman, despre care legenda spune ca ar fi chira fiul Arhanghelului Mihail, trece prin experiente extraordinare in cautarea sensului intr-o lume ai carei zei sunt pe moarte - o lume plina de mister, dragoste si groaza, credinta simpla si filosofie obscura, de cruzime, tradare si curaj nemasurat.

"Timp de două zile călătoriră printr-o pădure întunecată. Când se opriră pentru a se pregăti de culcare, întunericul era mai viu ca niciodată, plin de urlete de lup. Marcus..." Continuare...

"Sunetul unor trompete îi trezi pe Marcus şi pe Lycas din amorţeala în care picaseră, iar camera se umplu de parfumuri dulci de trandafiri şi miere, ca şi cum ar fi fost aduse de vânt,..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Fiul Arhanghelului Mihail", publicata in 2 categorii, Beletristica / Beletristica, Beletristica / Roman istoric, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Allan Massie si a fost publicata de editura Allfa. Se poate cumpara cartea Fiul Arhanghelului Mihail prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fiul Arhanghelului Mihail" este de 29.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: august 2011
ISBN: 978-973-724-323-2
Pagini: 320
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fiul Arhanghelului Mihail

Produse similare si recomandari

Cercul divin
Kelly Diamond
7.00 RON
Lovitura de teatru
Amanda Quick
34.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Crima prin intermediar
Jean Caren
5.00 RON
Panorama lumii clasice
Nigel Spivey, Michael Squire
129.90 RON
Secretele Castelului
Gabriela Vilcu
19.00 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fiul Arhanghelului Mihail. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Allan Massie

Allan Massie a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Carol cel Mare si Roland, Regele Arthur, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter