Fise de matematica clasa a III-a

Fise de matematica clasa a III-a

6,30 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Fise de matematica clasa a III-a

Cartea "Fise de matematica clasa a III-a" a fost publicata in categoria Manuale scolare (clasa) / Clasa a III-a si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ana-Maria Onofrei, Aneta Alexeii, Ciprian Onofrei, si a fost publicata de editura Didactica si Pedagogica. Se poate cumpara cartea Fise de matematica clasa a III-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fise de matematica clasa a III-a" este de 6.3 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Fise de matematica clasa a III-a

Produse similare si recomandari

Matematica distractiva. Clasa a III-a
Aurel Maior, Doina Popa
8.91 RON
Stiinte ale naturii, clasa a III-a. Caietul elevului
Tudora Pitila, Cleopatra Mihailescu
8.91 RON
MATEMATICA - Manual pentru clasa a III-a
Alexandrina Dumitru, George-Viorel Dumitru
24.00 RON
Limba Franceza - Limba moderna 1 - Manual cls. a III-a
Anca Badita, Victorita Iliescu
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fise de matematica clasa a III-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ana-Maria Onofrei

Ana-Maria Onofrei a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Fise de matematica clasa a IV-a, Fise de matematica clasa l.

Aneta Alexeii

Aneta Alexeii a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Fise de matematica clasa a IV-a, Fise de matematica clasa a ll-a, Fise de matematica clasa l.

Ciprian Onofrei

Ciprian Onofrei a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Fise de matematica clasa a IV-a, Fise de matematica clasa a ll-a, Fise de matematica clasa l.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter