FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a

FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a

Editura Paralela45
9,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Formatul: 14.7X20.7;ISBN: 978-973-47-0502-3;Nr. pagini: 120;Anul aparitiei: 2009

Recenzie FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a

Culegerea de fata s-a nascut din dorinta de a familiariza elevii de clasa a IV-a cu tipul de evaluare din gimnaziu. Astfel, dupa un test predictiv, util in evaluarea initiala, urmeazã 7 unitati didactice care includ tot atatea teste sumative si care sunt elaborate dupa o schema unitara si constanta: sunt precizate obiectivele de referinta, continuturile, itemii (obiectivi, semiobiectivi si subiectivi) si este propus testul sumativ corespunzator. Pentru fiecare test sumativ se stabilesc obiectivele de evaluare, se propun itemii si se indica descriptorii de performanta pe baza carora se atribuie calificativele suficient, bine si foarte bine. Exercitiile de intelegere a textelor-suport, precum si compunerile diverse, cu subiecte inedite, dezvolta competentele de limba romana.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea " FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Auxiliare cls. a IV-a, Suport scolar / Lb. Romana, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de M. Cianga, C. Precupanu, Eliza-Mara Trofin, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a" este de 9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a

Produse similare si recomandari

Caiet de limba si literatura romana. Clasa a IV - a
Ioan Sas, Maria-Lia Sas, Rodica Halmu, Adela Lazar
9.90 RON
Cum sa ne hranim sanatos. Clasa a IV - a
Lygia Alexandrescu
9.00 RON
Istorie clasa a IV-a. Caietul elevului
Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
8.91 RON
Limba Franceza - Caietul elevului - cls. a IV-a
Anca Badita, Victorita Iliescu
6.00 RON
Stiintele naturii. Caiet de lucru
Cristina Iordache, Maria Ionescu
12.00 RON
Ştiu să lucrez la... Educaţie civică clasa a IV-a. Fişe
Stefan Pacearca, Roxana Gavrila
4.49 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

M. Cianga

Deocamdata in afara de " FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului M. Cianga.

C. Precupanu

Deocamdata in afara de " FISA DE LUCRU PENTRU LIMBA ROMANA. Clasa a IV-a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului C. Precupanu.

Eliza-Mara Trofin

Eliza-Mara Trofin a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a, Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VIII - a, GRAMATICA. FISE DE LUCRU PENTRU CLASA A V-A, GRAMATICA. FISE DE LUCRU PENTRU CLASA A VI-A, GRAMATICA. FISE DE LUCRU PENTRU CLASA A VII-A, GRAMATICA. FISE DE LUCRU PENTRU CLASA A VIII-A, PRONUMELE PE INTELESUL TUTURORINTELESUL , Fise de lucru clasa a IV-a pentru limba Romana, Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a V - a, Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a V - a, Gramatica. Fise de lucru (itemi de evaluare). Clasa a VII - a, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter