Firma

Firma

Editura RAO
29,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 9789731032429;Nr. Pagini: 512;Aparitie: 16.5.2007
Colectia: John Grisham

Recenzie Firma

Chiar daca ati vazut filmul, sa stiti ca el nu se poate compara cu cartea! Mitch Mcdeere, "number one" al facultatii de drept a universitati Harvard este pur si simplu coplesit de salariul, masina, casa si toate celelalte avantaje care i se ofera pentru a deveni angajatul zelos si obedient al unei firme de avocati din Memphis. Incredibila generozitate a firmei ascunde insa afaceri murdare si o lume inspaimintatoare: cea a mafiei. Mitch trebuie sa invete sa supravietuiasca, intrucit toate miscarile ii sint atent supravegheate. F.B.I.-ul ii dezvaluie adevarata fata a firmei, dar orice incercare de a obtine dovezi il poate costa capul. Tensiunea creste cu fiecare pagina, viata lui Mitch si a familiei sale atirna de un fir de par, este urmarit atit de mafie cit si de F.B.I. va supravietui?

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Firma ", publicata in 3 categorii, Beletristica / Literatura americana, Beletristica / Romane politiste, Beletristica / Thriller & Mistery, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de John Grisham si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Firma prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Firma " este de 29.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Firma

Produse similare si recomandari

PRAXIS
Walter Jon Williams
49.90 RON
Mantia inselaciunii
James Luceno
30.00 RON
Cucerirea printesei Leia
Dave Wolverton
30.00 RON
Clientul
John Grisham
29.99 RON
Razbunatorii - Iar sangele va curge
John Connolly
45.00 RON
DRAGI AMERICAN AIRLINES
Jonathan Miles
36.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Firma . Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

John Grisham

John Grisham a publicat inca 29 carti prezente in libraria noastra, Cazul Pelican , Clientul, Ford County, Maestrul, Marturisirea, Mostenitorii , Omul care aduce ploaia, Partenerul, Primul caz al lui Theodore Boone. Pustiul avocat, ...Si vreme e ca sa ucizi , Apelul , Apelul - editie de lux, Asociatul, Avocatul strazii , Camera mortii , Campionul din Arkansas , Campionul din Arkansas, Cazul Pelican, Fotbal si pizza, Fratia, Juriul, Maestrul , Mediatorul, Mostenitorii , Nevinovatul, Testamentul, Ultimul jurat, Un altfel de Craciun, Un altfel de Craciun , dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter