Finantele personale in Romania

Finantele personale in Romania

Editura C. H. Beck
89,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Oeconomica

Recenzie Finantele personale in Romania

Trebuie să ne adaptăm la o nouă atitudine în ceea ce priveşte gestionarea unui bilanţ personal, gestionarea unui buget de trezorerie personal sau familial, finanţarea studiilor copiilor, planificarea pensionarii etc.

Cartea de faţă îşi propune să reprezinte un ghid orientativ pentru fiecare individ sau pentru fiecare familie, oferindu-le posibilitatea să-şi gestioneze în condiţii optime resursele financiare pe care le au la dispoziţie.

Alte segmente de cititori interesaţi: studenţii programelor de licenţă şi masterat ale facultăţilor economice care studiază disciplina de finanţe comportamentale sau personale, angajaţii băncilor comerciale ce urmează cursuri de perfecţionare în cadrul IBR, consultanţi financiari.

Cartea "Finantele personale in Romania" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept financiar-fiscal si bancar si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Petre Brezeanu si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Finantele personale in Romania prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Finantele personale in Romania" este de 89.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-973-115-936-2
Pagini: 770
Format: Academic
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Finantele personale in Romania

Produse similare si recomandari

Despre fiscalitate
Gabriel Biris
59.00 RON
Dreptul pietei de capital
Gheorghe Cristian
49.90 RON
Creantele si obligatiile fiscale
Niculeasa Madalin Irinel
29.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Finantele personale in Romania. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Petre Brezeanu

Petre Brezeanu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Analiza financiara, Macrofinante.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter