Finantele institutiilor publice

Finantele institutiilor publice

Editura Economica
60,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Finantele institutiilor publice

Lucrarea Finanţele instituţiilor publice tratează într-o logică aparte problematica deosebit de complexă a entităţilor publice. Logic, sunt prezentate structurile administrative din România, rolul, locul şi funcţiile acestora potrivit referenţialelor naţionale şi internaţionale. Ca instrumente utilizate în gestiunea mişcărilor de valori din cadrul entităţilor publice sunt prezentate actele administrative, trăsăturile şi caracteristicile acestora cu prezentarea unor studii aplicative asupra unor contracte administrative de achiziţii publice, concesiune, leasing etc.

Un rol important îl ocupă în lucrare bugetul, procesul bugetar al entităţilor publice locale şi procesul investiţional. Tratarea, cu utilizarea referenţialelor naţionale şi internaţionale, a veniturilor şi finanţărilor, a cheltuielilor publice şi a raportărilor financiare face ca lucrarea să fie deosebit de actuală şi să se deosebească de alte lucrări apărute în domeniu.

În lucrare se regăsesc, de asemenea, abordări de ultimă oră privind controlul şi auditul financiar al instituţiilor publice.

Cartea "Finantele institutiilor publice" a fost publicata in categoria Economie / Contabilitate si finante si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Tatiana Mosteanu, Constantin Roman, si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Finantele institutiilor publice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Finantele institutiilor publice" este de 60 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-709-558-9
Pagini: 584
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Finantele institutiilor publice

Produse similare si recomandari

Valoarea justa. Concept contabil
Adela Diaconu
43.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Finantele institutiilor publice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Tatiana Mosteanu

Deocamdata in afara de "Finantele institutiilor publice", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Tatiana Mosteanu.

Constantin Roman

Deocamdata in afara de "Finantele institutiilor publice", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Constantin Roman.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter