Filosofie Tip A : Manual pentru clasa a XII - a

Filosofie Tip A : Manual pentru clasa a XII - a

Editura CD Press
18,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar pagini: 96;Format: 21x28;ISBN: 978-973-1760-40-7

Recenzie Filosofie Tip A : Manual pentru clasa a XII - a

Realizat de o echipa de exceptie, acest manual se adreseaza elevilor de clasa a XII-a, filiera teoretica, profilul real (specializarile matematica-informatica si stiintele naturii), si filiera vocationala, toate profilurile si specializarile.
Sub aspectul continutului, acest manual acopera integral continuturile prevazute de programa scolara si reflecta corect si creativ competentele specifice indicate de aceasta.
Prin varietatea textelor selectate si prin bogatia aplicatiilor si a activitatilor de invatare propuse, acest manual stimuleaza motivatia elevului pentru invatare si, totodata, ofera cadrelor didactice un instrument util si complet, menit sa faciliteze procesul de predare.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Filosofie Tip A", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a XII-a, Manuale scolare (materie) / Sociologie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Eugenia Olariu, Iulia Lazar, Doina Angelica Arama, si a fost publicata de editura CD Press. Se poate cumpara cartea Filosofie Tip A prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Filosofie Tip A" este de 18.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Filosofie Tip A : Manual pentru clasa a XII - a

Produse similare si recomandari

BIOLOGIE - Manual pentru clasa a XII-a
Gabriel Corneanu, Aurel Ardeleanu, Gheorghe Mohan
24.00 RON
Matematica M1. Manual pentru clasa a XII - a
Marcel Tena, Marian Andronache, Dinu Serbanescu
25.00 RON
Chimie C3. Manual pentru clasa a XII - a
Sanda Fatu, Cornelia Grecescu, Lia Cojocaru, Veronica David
14.90 RON
Filosofie. Tip B. Manual pentru clasa a XII-a
G. Ion, C. S. Missbach, I. Rosca
24.00 RON
Fizica (F2). Manual pentru clasa a XII-a
Gheorghe Zamfir, Marian Zamfir, Gabriela Bancila
7.00 RON
Limba franceza L2. Manual pentru clasa a XII-a
G. Belabed, C. Dobre, D. Groza, D. Ionescu
28.00 RON
Matematica M2. Manual pentru clasa a XII-a
Gina Caba, Neculai Nedita
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Filosofie Tip A : Manual pentru clasa a XII - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Eugenia Olariu

Pe langa "Filosofie Tip A : Manual pentru clasa a XII - a", autorul Eugenia Olariu a publicat si Filosofie Tip B : Manual pentru clasa a XII - a.

Iulia Lazar

Pe langa "Filosofie Tip A : Manual pentru clasa a XII - a", autorul Iulia Lazar a publicat si Filosofie Tip B : Manual pentru clasa a XII - a.

Doina Angelica Arama

Pe langa "Filosofie Tip A : Manual pentru clasa a XII - a", autorul Doina Angelica Arama a publicat si Filosofie Tip B : Manual pentru clasa a XII - a.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter