Filosofia in viata practica

Filosofia in viata practica

Editura EuroPress
39,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca de filosofie

Recenzie Filosofia in viata practica

Editie critica, text stabilit, studiu introductiv, note si bibliografie de Adrian Michiduta.

Volumul reproduce o parte semnificativa din publicistica filosofica a autorului, precum si teza de licenta sustinuta de P.P.Negulescu in 1892, la Facultatea de Filosofie si Litere din Bucuresti.

In Addenda la volum sunt publicate Discursul de receptie la Academie, ca si Discursul la sarbatorirea implinirii varstei de 60 de ani (1934). Filosoful roman s-a aflat in polemica cu filosoful-teolog Nicolae Balca, in urma caruia i-a raspuns teologul. De asemenea, publicam si raspunsul teologului Balca intitulat Pentru o mai corecta a filosofiei kantiene. O confruntare cu domnul P.P.Negulescu (1942).

Cartea "Filosofia in viata practica" a fost publicata in categoria Filosofie / Filosofie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Petre P. Negulescu si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Filosofia in viata practica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Filosofia in viata practica" este de 39 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-1727-09-7
Pagini: 422
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Filosofia in viata practica

Produse similare si recomandari

Convingeri si idei
Charles Sanders Peirce
11.90 RON
Filozofia vinului
Massimo Dona
25.00 RON
Despre om si societate
Thomas Hobbes
11.90 RON
Facerea - Tratat despre spirit
Corneliu Mircea
50.00 RON
Din cronica filosofiei romanesti
Ion Petrovici
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Filosofia in viata practica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Petre P. Negulescu

Deocamdata in afara de "Filosofia in viata practica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Petre P. Negulescu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter