Filosofia lui Mircea Vulcanescu

Filosofia lui Mircea Vulcanescu

Editura Paralela45
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Biblioteca de filosofie

Recenzie Filosofia lui Mircea Vulcanescu

Nu am avut ambitia de a spune totul despre fiecare problema tratata, nu am cautat sa formulam constatari cu pretentie de valabilitate absoluta. Si aceasta pentru ca opera lui Mircea Vulcanescu nu si-a pierdut deloc actualitatea, asadar, studiul ei nici nu poate avea o semnificatie pur istorico-filosofica, dand prilejul afirmarii unei eruditii ale carei deschideri catre prezent sunt estompate.

Astazi, toate temele acestei opere sunt inca vii; de la misiunea tinerilor intelectuali romani pana la raportul omului cu Dumnezeu in universul crestinismului ortodox romanesc, Vulcanescu ramane un autor de referinta. Cu siguranta, il vom intelege mai bine pe masura ce vom cauta solutii unor probleme care nu inceteaza sa-si solicite rezolvarea. In plus, este posibil ca si acum, la peste o jumatate de veac de la moartea filosofului, sa mai apara scrieri ale lui inca nepublicate, care sa completeze imaginea actuala. - Autorii

Cartea "Filosofia lui Mircea Vulcanescu" a fost publicata in categoria Filosofie / Filosofie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Marius Dobre, Dragos Popescu, Victor Emanuel Gilca, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Filosofia lui Mircea Vulcanescu prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Filosofia lui Mircea Vulcanescu" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-47-1350-9
Pagini: 200
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Filosofia lui Mircea Vulcanescu

Produse similare si recomandari

Convingeri si idei
Charles Sanders Peirce
11.90 RON
Filozofia vinului
Massimo Dona
25.00 RON
Despre om si societate
Thomas Hobbes
11.90 RON
Facerea - Tratat despre spirit
Corneliu Mircea
50.00 RON
Din cronica filosofiei romanesti
Ion Petrovici
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Filosofia lui Mircea Vulcanescu. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Marius Dobre

Deocamdata in afara de "Filosofia lui Mircea Vulcanescu", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marius Dobre.

Dragos Popescu

Pe langa "Filosofia lui Mircea Vulcanescu", autorul Dragos Popescu a publicat si Hegel. Fenomenologia spiritului, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Victor Emanuel Gilca

Deocamdata in afara de "Filosofia lui Mircea Vulcanescu", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Victor Emanuel Gilca.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter