File de preabecedar

File de preabecedar

Editura Erc Press
5,40 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN:978-973-706-681-7;80 pag;Format: B5.

Recenzie File de preabecedar

O lucrare care acopera toate continuturile programei pentru educarea limbajului la grupa mare pregatitoare. Un excelent material ce pregateste copilul pentru scoala

Cartea "File de preabecedar" a fost publicata in categoria Invatamant prescolar / Educarea limbajului si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Ioan Surdu, Ioan Danila, si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea File de preabecedar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "File de preabecedar" este de 5.4 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret File de preabecedar

Produse similare si recomandari

Mica Sirena
Hans Christian Andersen
7.50 RON
Comunicare orala (planse)
Victoria Padureanu
45.00 RON
Ghicitori hazlii pentru voi, copii
Ioana Mihai, Mariana Arsene
8.00 RON
 CAIET PENTRU PICI CU SCLIPICI. Comunicare orala si scrisa in grupa pregatitoare 6-7 ani
Camelia Ioana Iovanas, Bianca Sabou, Marinela Scripcariu
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea File de preabecedar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Ioan Surdu

Ioan Surdu a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Cunoasterea mediului. Manual clasa I, Geografie - Caietul elevului cls. a IV- a, Geografie - Manual cls. a IV -a, Caiet de scriere si activitati in copletarea abecedarului - Metoda 1, Caiet de scriere si activitati in copletarea abecedarului - Metoda 2, Cunoaşterea mediului. Caietul elevului , Cunoaşterea mediului. Manual pentru clasa I, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ioan Danila

Deocamdata in afara de "File de preabecedar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ioan Danila.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter