Fiinta din oglinda : Povestea unui caz real

Fiinta din oglinda : Povestea unui caz real

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Fiinta din oglinda : Povestea unui caz real

De mică, Angela Lenz a fost supusă violenţei sexuale. Prin torturi inimaginabile, droguri şi spălarea creierului, ea a fost silită să se prostitueze în cadrul unei secte secrete şi să-i chinuiască pe alţii în timpul unor ritualuri sataniste. Sub povara acestor chinuri, personalitatea ei s-a spart în multe alte personalităţi. Doar aşa a putut supravieţui ororilor.

Dar aceste evenimente traumatice şi-au găsit totuşi drumul spre suprafaţă, chinuind-o în continuare. După o terapie şi în ciuda interdicţiei de a dezvălui vreo informaţie sub ameninţarea cu moartea, ea a găsit curajul de a vorbi despre cele prin ce au trecut atât ea, cât şi alţii. Evident, Angela Lenz este un pseudonim. Autoarea a cunoscut-o pe Angela cu 15 ani în urmă şi s-a documentat intens cu privire la personalităţile multiple.

Cartea "Fiinta din oglinda" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Ulla Frohling si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Fiinta din oglinda prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fiinta din oglinda" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066090056
Pagini: 384
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fiinta din oglinda : Povestea unui caz real

Produse similare si recomandari

O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON
Premiul Nobel
Andreas Eschbach
29.99 RON
Eroi obisnuiti
Scott Turow
25.99 RON
Dosarul Dracula
James Reese
39.99 RON
Atac la presedinte
Philip Shelby
22.00 RON
O misiune riscanta
Ken Follett
29.99 RON
Cardinalul de la Kremlin
Tom Clancy
29.99 RON
Rainbow six. Volumele I + II
Tom Clancy
36.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fiinta din oglinda : Povestea unui caz real. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ulla Frohling

Deocamdata in afara de "Fiinta din oglinda : Povestea unui caz real", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ulla Frohling.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter