Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele

Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele

Editura Curtea Veche
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti-Cheie

Recenzie Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele

Liderii nu trec pur şi simplu peste provocări, ci învaţă din ele, formându-şi caracterul şi dezvoltându-şi abilităţile.

Fii un lider mai bun te învaţă să devii un lider mai puternic, înfruntând direct provocările, învăţând tot ceea ce poţi din acestea şi fiind un exemplu care să-i determine şi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru.

Spark Plug afirmă că organizaţiile doresc lideri cărora să le pese de oameni şi să-i inspire pe aceştia să-şi descopere şi să-şi dezvolte talentele. Nimeni nu doreşte să urmeze o persoană arogantă. Această carte plină de informaţii folositoare te va ajuta să înveţi din provocări şi să devii un lider mai eficient şi mai respectat.
În stilul propriu, Spark Plug împărtăşeşte cunoştinţele câştigate din experienţele trăite în perioade dificile şi felul în care le poţi folosi în avantajul tău! El prezintă, într-o manieră prietenoasă şi simplă, adevăruri simple dar puternice, care te vor ajuta să devii un lider de excepţie.

Entuziasmul contagios al lui „Spark Plug“ străluceşte cu putere în această nouă carte plină de inspiraţie, care discută despre depăşirea greutăţilor şi atingerea potenţialului maxim. - Vince Dooley, Fost antrenor de fotbal şi director sportiv, University of Georgia

O gură de aer proaspăt! Exact asta am simţit citind această carte. Tuturor trebuie să ni se reamintească faptul că putem depăşi orice situaţie, pentru că avem ceea ce ne trebuie pentru a face acest lucru. - Tiffany Cochram, Reporter şi prezentator TV pentru WXIA-TV

Cartea "Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele" a fost publicata in categoria Economie / Leadership si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de The Spark Plug, Jacqueline Benjamin Thomas, si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-297-3
Pagini: 160
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele

Produse similare si recomandari

Know-How
Ram Charan
39.90 RON
Alpha leadership
Deering Anne , Robert Dilts, Russell Julian
30.01 RON
Simtul urgentei
John P. Kotter
39.00 RON
Manualul capitalistului
Rich DeVos
35.00 RON
Leadership: arta si maestria de a conduce
Manfred Kets De Vries
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

The Spark Plug

Deocamdata in afara de "Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului The Spark Plug.

Jacqueline Benjamin Thomas

Deocamdata in afara de "Fii un lider mai bun. Invata din provocari si dezvolta-ti talentele", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jacqueline Benjamin Thomas.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter